Siirry sisältöön

Koulutuskori

Liiketoiminnan perustutkinto (oppisopimus)

1.1.2024 - 20.12.2026

Hakuaika 1.1. - 31.12.2024

Hae koulutukseen

Tutkinto

Liiketoiminnan perustutkinto

Koulutusala

Liiketoiminta

Koulutuspaikka

Koulutuspaikka: Saimaan ammattiopisto Sampo, Pohjolankatu 10, 53100 Lappeenranta
Koulutuksen suunniteltu kesto on noin 1,5 - 2,5 vuotta henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti (HOKS).

Kustannukset

Opiskelijalta edellytetään kannettavan tietokoneen hankintaa opiskeluvälineeksi. Muuten koulutus on maksutonta.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille liiketoiminnan perustutkinnosta tai tutkinnon osien suorittamisesta kiinnostuneille.

Jos sinulla on jo alan työpaikka, suosittelemme sinulle opiskelua oppisopimuksella tai työelämäpainotteisesti, jos oppisopimus ei pystytä sopimaan. (katso tällöin myös työelämäpainotteisen koulutuksen hakulinkki).

Kuvaus

Liiketoiminnan perustutkinnon suorittanut merkonomi myy ja palvelee asiakkaita sekä hoitaa toimistopalveluja ja tieto- ja taloushallintoa. Merkonomitutkinto antaa hyvät valmiudet työskennellä erilaisissa asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin sekä taloushallinnon ja toimistopalvelujen työtehtävissä sekä projekteissa. Tutkinto tarjoaa myös monipuoliset perustiedot yrityksen perustamisesta ja yrittäjänä toimimisesta. Merkonomitutkinnon suorittaneella on monipuolinen ammattitaito toimia erilaisissa liiketaloudellista osaamista vaativissa työtehtävissä.

Toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Lähipäivien lisäksi on etäopetusta, verkko-opetusta ja työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Opiskelija voi halutessaan suorittaa myös vain tutkinnon osia.

Valinnan lisätiedot

Oppisopimuskoulutukseen on paikkoja koko ajan vapaana. Oppisopimuskoulutukseen haluavan on hankittava itse omatoimisesti koulutukseen soveltuva työpaikka, tai sovittava oman työnantajansa kanssa mahdollisuudesta aloittaa oppisopimuskoulutus. Koulutuksen voi aloittaa heti kun oppisopimus on solmittu.

Lisätietoja antaa

Opinto-ohjaaja: Leila Pärnänen p. 040 136 4691.
Oppisopimus: Jaana Rautakoski p. 040 668 4064

Sähköposti: etunimi.sukunimi@edusampo.fi.