Siirry sisältöön

Koulutuskori

Oppisopimuksella puhtauspalvelualan osaajaksi (toimitilahuoltaja perustutkinto)

1.9.2024 - 31.12.2026

Hakuaika 31.5. - 25.8.2024

Hae koulutukseen

Tutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Koulutusala

Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala

Koulutuspaikka

Saimaan ammattiopisto Sampo, Pohjolankatu 10, 53100 Lappeenranta

Kustannukset

Opiskelija kustantaa itse puhtaanapidon oppikirjan. Koulutuksessa vaaditaan mahdollisuus käyttää tietokonetta opiskelussa. Työnantaja kustantaa opiskelijan työvaatteet.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu nuorille, jotka ovat kiinnostuneita työllistymään alalle opiskellen käytännönläheisesti oppisopimuskoulutuksessa.

Opiskelijalta vaaditaan työhön soveltuvaa fyysistä kuntoa; opiskelijalla ei voi olla sellaisia tuki- ja liikuntaelinsairauksia tai muita pitkäaikaissairauksia, jotka estävät alalla työskentelyn.

Kuvaus

Kiinnostaako puhtauspalveluala ja haluaisit tienata samalla rahaa? Sinulla on nyt ainutkertainen tilaisuus hakea oppisopimusopiskelijaksi ja työskennellä samalla puhtauspalvelualalla!

Koulutuksen ajan sinulla on oltava työpaikka, jossa työaika vähintään 25 työtuntia/viikko. Oppisopimuksen ajalta maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Koulutuksessa suoritat puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon, ja saat toimitilahuoltaja (PT).

Toteutus

Oppisopimuskoulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, johon sisältyy lähiopiskelua, etäopiskelua verkossa ja ohjattua työpaikalla tapahtuvaa oppimista.

Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jonka mukaan määräytyy koulutuksen kesto.

• Lähiopiskelua on yksi päivä viikossa, aina keskiviikkoisin Sampon Lappeenrannan kampuksella
• Lukukausi sisältää lisäksi kaksi intensiiviviikkoa, jolloin koko viikko on lähiopetusta: viikolla 37 vuonna 2024 ja viikolla 3 vuonna 2025.
• Yhteisten aineiden opiskelu alkaa elokuussa 2025, jolloin mahdollisesti 2 lähipäivää viikossa.
• Koulutus sisältää työturvallisuus- ja ensiapukortin.

Valinnan lisätiedot

Puhtauspalvelualan yrityksen työpaikkahaun kautta. Työsuhteen varmistuttua hakeudutaan oppisopimuskoulutukseen Saimaan ammattiopisto Sampoon (www.edusampo.fi).

Hae työpaikkaa ja koulutukseen 25.8.2024 mennessä.

Lisätietoja antaa

Nina Seppänen
nina.seppanen@edusampo.fi
p. 040 559 2991

Seija Leinonen
seija.leinonen@edusampo.fi
p. 040 179 9936