Siirry sisältöön

Koulutuskori

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, toimitila- ja laitoshuoltaja, Lpr (myös oppisopimuksena)

14.8.2023 - 31.5.2024

Hakuaika 1.1. - 31.12.2024

Hae koulutukseen

Tutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Koulutusala

Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala

Koulutuspaikka

Koulutuspaikka: Saimaan ammattiopisto Sampo, Pohjolankatu 10, 53100 Lappeenranta

Kustannukset

Työvaatteet ja kengät, EA1 ja työturvallisuuskortti

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu puhtaus- ja kiinteistöpalvelualasta kiinnostuneille ja alalla jo työskenteleville. Toimitilahuollon osaamisala soveltuu hyvän terveyden omaaville henkilöille, ammatinvaihtajille ja/tai koulutusta vailla oleville sekä puhdistuspalvelualan tutkintojen osia jo aikaisemmin suorittaneille.

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on antaa perustiedot puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen asiakaslähtöisestä tuottamisesta ja erilaisten toimitilojen puhtaanapidosta. Tavoitteena on suorittaa laitoshuoltaja/toimitilahuoltaja ammattitutkinnon pakolliset ja valinnaiset tutkinnonosat tai toimitilahuoltajan perustutkinnon tutkinnonosat. Koulutuksen sisältö tarkentuu henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman ja työpaikan toimintaympäristön mukaisesti.

Toteutus

Koulutus toteutetaan jos ryhmäkoko täyttyy tai opiskelija integroidaan olemassa oleviin ryhmiin. Seuraava ryhmämuotoinen koulutus alkaa elokuussa 2023. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat työskennellä puhtauspalvelualla. Koulutusta toteutetaan myös monimuotokoulutuksena sekä oppisopimuskoulutuksena. Mahdollisuus suorittaa myös yksittäisiä tutkinnonosia. Oppisopimuskoulutukseen hakutuvalta edellytetään voimassa olevaa työsuhdetta alan työpaikkaan.

Valinnan lisätiedot

Hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja antaa

Opinto-ohjaaja: Virve Kiviharju 040 3534093
Koulutuspäällikkö: Katri Leppänen p.040 5550527
Opettaja: Seija Leinonen 040 1799936
Oppisopimus: Nina Seppänen p. 0405592991