Siirry sisältöön

Koulutuskori

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, Lpr (vain oppisopimuksena)

1.8.2023 - 18.12.2025

Hakuaika 1.1.2023 - 31.12.2024

Hae koulutukseen

Tutkinto

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Koulutusala

Liiketoiminta

Koulutuspaikka

Koulutuspaikka: Saimaan ammattiopisto Sampo, Pohjolankatu 10, 53100 Lappeenranta

Kustannukset

Koulutus on maksutonta. Opiskelijalla pitää olla käytössään tietokone verkkotehtävien tekemistä varten.

Kohderyhmä

Tuotteiden, palveluiden, prosessien tai toimintamallien kehittämisen parissa työskentelevät henkilöt tai yrittäjät, jotka haluavat syventää tuotekehitystyön osaamistaan.

Kuvaus

Tavoitteena on suorittaa tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto tai tutkinnon osia. Työn ohessa suoritettavien opintojen myötä saat hyvät valmiudet kehittää ja luoda erilaisia uusia ratkaisuja ja palveluja omaan työympäristösi. Koulutuksen lähtökohtana on aina oman vastuualueen kehittäminen ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien luominen tuotteistamisen ja prosessien kehittämisen kautta.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimus edellyttää työnantajalta opiskelijan ohjausta ja työssäoppimisen arviointia.
Tutkinnon perusteet löytyvät tästä linkistä: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/3397334/reformi/tiedot

Toteutus

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus toteutetaan joustavasti monimuoto-opiskeluna, joka koostuu valmistavan koulutuksen lähipäivistä, etäopiskelusta ja työssäoppimisesta. Valmistavan koulutuksen lähipäiviä on 12 ja koulutuksen kesto on noin 1,5 vuotta. Oppimisen tukena toimii verkko-oppimisympäristö Moodle.

Valinnan lisätiedot

Oppisopimuskoulutukseen on paikkoja koko ajan vapaana. Hakijaan otetaan yhteyttä kahden viikon sisällä siitä, kun hakija on tehnyt hakemuksen. Kaikki hakijat haastellaan. Aloituspäivä suunnitellaan jokaisen hakijan kanssa erikseen.

Lisätietoja antaa

Taru Komu, vastuukouluttaja, p. 040 628 1169, taru.komu@edusampo.fi

Lisätietoja oppisopimuksesta antaa
Jari Tamminen p. 040 136 4637