Siirry sisältöön

Koulutuskori

Yrittäjyyden ammattitutkinto (verkkopainotteinen), Lpr (vain oppisopimuksena)

1.1.2024 - 31.5.2025

Hakuaika 1.11.2023 - 31.12.2024

Hae koulutukseen

Tutkinto

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Koulutusala

Liiketoiminta

Koulutuspaikka

Koulutuspaikka: Saimaan ammattiopisto Sampo, Pohjolankatu 10, 53100 Lappeenranta

Kustannukset

Koulutus on maksutonta. Opiskelijalla pitää olla käytössään tietokone verkkotehtävien tekemistä varten.

Kohderyhmä

Yrittäjyyden ammattitutkinto sopii sekä yritystoimintaa aloittavalle tai jo kokemusta keränneille yrittäjälle. Koulutus on sopii niille yrittäjille, jotka haluavat kehittää omaa liiketoimintaansa sekä omaa osaamistaan yrittäjänä.

Kuvaus

Koulutuksessa suoritetaan yrittäjyyden ammattitutkinto tai vaihtoehtoisesti ammattitutkinnon osia verkkopainoitteisesti opiskellen. Koulutuksesta saat paljon käytännön työkaluja oman yritystoimintasi suunnitteluun ja kehittämiseen.
Tutkinnon perusteet löytyvät tästä linkistä: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/7547772

Toteutus

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutukseen hakeutuvalla on oltava toimiva yritys tai yritoiminta on juuri käynnistymässä. Koulutuksessa on noin 1 lähipäivä kuukaudessa, lisäksi on verkko-opintoja sekä henkilökohtaista ohjausta oman liiketoiminnan kehittämiseen. Teemme kaikille henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman, jossa huomioimme sinun ja yrityksesi kehitystarpeet mahdollisimman hyvin. Koulutuksen sisältö mm: myynnin kehittäminen ja seuranta, markkinoinnin suunnittelu ja tehostaminen, yrityksen talouden ja tunnuslukujen seuranta, sähköinen markkinointi ja tuotteiden ja palvelujen tuotteistaminen.

Valinnan lisätiedot

Oppisopimuskoulutukseen on paikkoja koko ajan vapaana. Hakijaan otetaan yhteyttä kahden viikon sisällä siitä, kun hakija on tehnyt hakemuksen. Kaikki hakijat haastellaan. Seuraava aloituspäivä on 25.5.2023. (Aloituspäivä voidaan myös sopia jokaisen hakijan kanssa erikseen.)

Lisätietoja antaa

Oppisopimustoimisto, Jari Tamminen, 040 136 4637, jari.tamminen@edusampo.fi
Maarit Lehtonen, puh. 040 1364732, maarit.lehtonen@edusampo.fi
Opinto-ohjaaja: Leila Pärnänen 040 136 4691.
Sähköposti: etunimi.sukunimi@edusampo.fi.