Siirry sisältöön

Koulutuskori

Ammatillisen tutkinnon osa/osia, Lpr

Hakuaika 27.12.2023 - 30.11.2024

Hae koulutukseen

Koulutusala

Muut alat

Koulutuspaikka

Saimaan ammattiopisto Sampo, Armilankatu 40, 53100 Lappeenranta

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti Etelä-Karjalan alueen työnhakijoille, joilla on työllistymissuunnitelmassa todettu koulutuksen tarve.

Opiskelijat valitaan hakemusten ja haastattelujen perusteella, joten täytä hakemus huolella, perusteleminen on tärkeää. Oppilaitoksen edustaja on sinuun yhteydessä (noin 2 viikon sisällä) ja keskustelee kanssasi siitä, millaista koulutusta tarkalleen ottaen haluat tai tarvitset ja millaista osaamista sinulla mahdollisesti jo on. Tällöin oppilaitos räätälöi opinnot sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi.

Kuvaus

Kiinnostaako sinua täydentää osaamista tai opiskella uutta alaa ammatillisen tutkinnon osa/osien jatkuvan haun koulutuksen kautta? Koulutus voi koostua yleisesti enintään kahdesta tutkinnon osasta. Joko tutkinnon aloittamiseen tai keskeytyneen tutkinnon loppuunsuorittamiseen tai mahdollisuuksien mukaan kahden osan suorittaminen lisäkoulutustyyppisesti.

Toteutus

Koulutusaloja:
* Ravintola-catering
* Liiketoiminta
* Kone- ja tuotantotekniikka
* Kiinteistöpalvelu

Valinnan lisätiedot

Täytä koulutushakemus TE-toimiston Internet-sivuilla (www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus). Huolehdi siitä, että koulutuksen alkaessa työnhakusi on voimassa TE-toimistossa, jotta olet oikeutettu koulutuksen aikaisiin etuuksiin.

Lisätietoja antaa

Tietoja työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista Koulutusneuvonta 0295 020 702 (ma-pe 9-16.15).