Siirry sisältöön

Koulutuskori

Järjestyksenvalvojan peruskurssi, Lpr

7. - 18.10.2024

Hakuaika 10.6. - 30.9.2024

Hae koulutukseen

Tutkinto

Turvallisuusalan ammattitutkinto

Koulutusala

Turvallisuusala

Koulutuspaikka

Saimaan ammattiopisto Sampo, Pohjolankatu 10, 53100 Lappeenranta

Kustannukset

Koulutus on opiskelijalle maksuton.

Kohderyhmä

Järjestyksenvalvojaksi voidaan hyväksyä se, joka on täyttänyt 18 vuotta ja on henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan sopiva järjestyksenvalvojaksi. Hakijoilta edellytetään alalle soveltuvaa terveyttä ja riittävää suomen kielen taitoa.

Koulutuksen järjestäjällä on lain 737/2014 mukaan oikeus pyytää koulutukseen hakeutuvasta turvallisuusselvityslaissa (726/2014) tarkoitettu suppea henkilöturvallisuusselvitys.

Kuvaus

Järjestyksenvalvojan peruskurssin suorittaminen hyväksytysti antaa sinulle mahdollisuuden toimia järjestyksenvalvojana esimerkiksi yleisötilaisuuksissa ja ravintoloissa.

Järjestyksenvalvojana valmistuttuasi olet ennen kaikkea asiakaspalveluammatin taitaja.
Koulutuksen hyväksytysti suoritettuasi sinulla on oikeus hakea Järjestyksen-valvojakorttia (voimassa 5 vuotta) paikalliselta poliisilaitokselta.

Toteutus

Koulutuksessa suoritetaan turvallisuusalan ammattitutkinnon pakollinen tutkinnon osa Järjestyksenvalvonta (25 osp). Järjestyksenvalvojan peruskurssin laajuus on 40 tuntia. Koulutukseen sisältyvät järjestyksenvalvojatoiminnassa tarvittavat perustiedot alaa koskevista säädöksistä ja yleisesti järjestyksenvalvojan työstä.

Koulutus toteutetaan iltaopetuksena (klo 16 – 20:30). Suorittaminen edellyttää paikallaoloa kaikkina kurssipäivinä, eikä mitään koulutusosiota voida hyväksilukea tai korvata itseopiskelulla.

Kouluttajana toimii Jere Parviainen

Valinnan lisätiedot

Kaikki hakijat haastatellaan.

Lisätietoja antaa

Saimaan ammattiopisto Sampo
Kouluttajana toimii Jere Parviainen
(etunimi.sukunimi@edusampo.fi)