Leipomoalan ammattitutkinto, kondiittori-kisälli, Lpr
1.2. - 31.12.2024
Tutkinto
Leipomoalan ammattitutkinto
Koulutusala
Elintarvikeala
Koulutuspaikka
Koulutuspaikka: Pääsääntöisesti Saimaan ammattiopisto Sampo, Pohjoloankatu 12, 55100 LappeenrantaKustannukset
Opiskelijalta edellytetään tietokoneen käytön mahdollisuutta opiskeluvälineenä ja opetuskeittiöpäivissä asianmukaista pukeutumista (päähine, työtakki, tummat housut ja työkengät). Työvaatteet opiskelija kustantaa itse, muuten koulutus on maksutonta.Kohderyhmä
Leipomoalan ammattitutkinto sopii sinulle, jos olet jo kondiittorialan ammattilainen ja haluat kehittää omaa ammattitaitoasi ja edetä työurallasi vaativampiin työtehtäviin.Kondiittori-kisällinä olet konditoria-alan ammattilainen. Työskentelet erikokoisissa konditoria-alan yrityksissä, kahviloissa tai ravintolan keittiöissä jälkiruokien valmistuksessa.
Kuvaus
Leipomoalan ammattitutkinnon laajuus on 150 osp. Tutkinnon pakollisia tutkinnon osia on 60 osaamispistettä ja valinnaisia tutkinnon osia 90 osaamispistettä. Koulutus muodostuu lähiopetuksesta, käytännön harjoituksista, itsenäisestä työskentelystä, oppimistehtävistä ja ohjauksesta.Toteutus
Koulutus on tarkoitettu leipomoteollisuuden työntekijöille, joilla on voimassa oleva työsopimus. Työntekijöille tehdään oppisopimus, joka edellyttää työntekijältä vähintään 25h/vko olevaa työsopimusta.Valinnan lisätiedot
Opiskelijat haastatellaan henkilökohtaisesti ja tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma.Lisätietoja antaa
Lehtori Markku Vengasaho, markku.vengasaho@edusampo.fi p. 040 5528534Uraopinto-ohjaaja Tiina Koskela, tiina.koskela@edusampo.fi, p.040-5287384
Opinto-ohjaaja Sanna Suviranta, sanna.suviranta@edusampo.fi, p. 0400-798262