Siirry sisältöön

Koulutuskori

Leipomoalan ammattitutkinto, kondiittori-kisälli, Lpr

1.2. - 31.12.2024

Tutkinto

Leipomoalan ammattitutkinto

Koulutusala

Elintarvikeala

Koulutuspaikka

Koulutuspaikka: Pääsääntöisesti Saimaan ammattiopisto Sampo, Pohjoloankatu 12, 55100 Lappeenranta

Kustannukset

Opiskelijalta edellytetään tietokoneen käytön mahdollisuutta opiskeluvälineenä ja opetuskeittiöpäivissä asianmukaista pukeutumista (päähine, työtakki, tummat housut ja työkengät). Työvaatteet opiskelija kustantaa itse, muuten koulutus on maksutonta.

Kohderyhmä

Leipomoalan ammattitutkinto sopii sinulle, jos olet jo kondiittorialan ammattilainen ja haluat kehittää omaa ammattitaitoasi ja edetä työurallasi vaativampiin työtehtäviin.
Kondiittori-kisällinä olet konditoria-alan ammattilainen. Työskentelet erikokoisissa konditoria-alan yrityksissä, kahviloissa tai ravintolan keittiöissä jälkiruokien valmistuksessa.

Kuvaus

Leipomoalan ammattitutkinnon laajuus on 150 osp. Tutkinnon pakollisia tutkinnon osia on 60 osaamispistettä ja valinnaisia tutkinnon osia 90 osaamispistettä. Koulutus muodostuu lähiopetuksesta, käytännön harjoituksista, itsenäisestä työskentelystä, oppimistehtävistä ja ohjauksesta.

Toteutus

Koulutus on tarkoitettu leipomoteollisuuden työntekijöille, joilla on voimassa oleva työsopimus. Työntekijöille tehdään oppisopimus, joka edellyttää työntekijältä vähintään 25h/vko olevaa työsopimusta.

Valinnan lisätiedot

Opiskelijat haastatellaan henkilökohtaisesti ja tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma.

Lisätietoja antaa

Lehtori Markku Vengasaho, markku.vengasaho@edusampo.fi p. 040 5528534
Uraopinto-ohjaaja Tiina Koskela, tiina.koskela@edusampo.fi, p.040-5287384
Opinto-ohjaaja Sanna Suviranta, sanna.suviranta@edusampo.fi, p. 0400-798262