Siirry sisältöön

Koulutuskori

Leipomoalan ammattitutkinto, Leipomoteollisuuden kisälli, Lpr

1.2.2023 - 30.9.2024

Tutkinto

Leipomoalan ammattitutkinto

Koulutusala

Elintarvikeala

Koulutuspaikka

Koulutuspaikka: Pääsääntöisesti Saimaan ammattiopisto Sampo, Pohjoloankatu 12, 55100 Lappeenranta
Mahdollisesti yksi tutkinnon osa Saimaan ammattiopisto Sampo, Koulukatu 5, Imatra

Kustannukset

Opiskelijalta edellytetään tietokoneen käytön mahdollisuutta opiskeluvälineenä ja opetuskeittiöpäivissä asianmukaista pukeutumista (päähine, työtakki, tummat housut ja työkengät). Työvaatteet opiskelija kustantaa itse, muuten koulutus on maksutonta.

Kohderyhmä

Leipomoalan ammattitutkinto sopii sinulle, jos olet jo leipomoalan ammattilainen ja haluat kehittää omaa ammattitaitoasi ja edetä työurallasi vaativampiin työtehtäviin.
Leipurikisällinä olet leipomoteollisuuden ammattilainen. Työskentelet erikokoisissa leipomoissa valmistaen kahvi- ja ruokaleipiä sekä muita leipomotuotteita.

Kuvaus

Leipomoalan ammattitutkinnon laajuus on 150 osp. Tutkinnon pakollisia tutkinnon osia on 60 osaamispistettä ja valinnaisia tutkinnon osia 90 osaamispistettä. Koulutus muodostuu lähiopetuksesta, käytännön harjoituksista, itsenäisestä työskentelystä, oppimistehtävistä ja ohjauksesta.

Toteutus

Koulutus on tarkoitettu leipomoteollisuuden työntekijöille, joilla on voimassa oleva työsopimus. Työntekijöille tehdään oppisopimus, joka edellyttää työntekijältä vähintään 25h/vko olevaa työsopimusta.

Valinnan lisätiedot

Opiskelijat haastatellaan henkilökohtaisesti ja tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma.

Lisätietoja antaa

Lehtori Eeva Koli, eeva.koli@edusampo.fi p. 040 1364749
Uraopinto-ohjaaja Tiina Koskela, tiina.koskela@edusampo.fi, p.040-5287384
Opinto-ohjaaja Sanna Suviranta, sanna.suviranta@edusampo.fi, p. 0400-798262