Siirry sisältöön

Koulutuskori

Leipomoalan erikoisammattitutkinto, Lpr

9.1.2024 - 31.8.2025

Tutkinto

Leipomoalan erikoisammattitutkinto

Koulutusala

Elintarvikeala

Koulutuspaikka

Koulutuspaikka: Saimaan ammattiopisto Sampo, Pohjolankatu 12, 55100 Lappeenranta

Kustannukset

Opiskelijalta edellytetään tietokoneen käytön mahdollisuutta opiskeluvälineenä ja opetuskeittiöpäivissä asianmukaista pukeutumista (päähine, työtakki, tummat housut ja työkengät). Työvaatteet opiskelija kustantaa itse, muuten koulutus on maksutonta.

Kohderyhmä

Henkilöt, jotka työskentelevät tai haluavat tulevaisuudessa työskennellä konditoria- alan esimies- ja tuotekehitystehtävissä.
Henkilöt, jotka haluavat täydentää alan ammatillista osaamista esim. konditoria-alan opetustehtävissä työskentelevät henkilöt(opettajat ja ammattihenkilöt).
Konditoria-alan kilpailutoiminnasta kiinnostuneet henkilöt.

Kuvaus

Koulutus toteutetaan pääsääntöisesti oppisopimuskoulutuksena. Mahdollisuus suorittaa myös yksittäisiä tutkinnonosia.

Toteutus

Monimuoto-opiskelu, sisältää verkko-opiskelua sekä lähiopetusta oppilaitoksessa.

Valinnan lisätiedot

Opiskelijaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti kahden viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä.
Koulutuksen aloituspäivä sovitaan haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa

Lehtori Markku Vengasaho, markku.vengasaho@edusampo.fi p. 040 5528534
Uraopinto-ohjaaja Tiina Koskela, tiina.koskela@edusampo.fi, p.040-5287384
Opinto-ohjaaja Sanna Suviranta, sanna.suviranta@edusampo.fi, p. 0400-798262

https://kondiittorimestarit.fi/