Leipomoalan erikoisammattitutkinto, Lpr
9.1.2024 - 31.8.2025
Tutkinto
Leipomoalan erikoisammattitutkinto
Koulutusala
Elintarvikeala
Koulutuspaikka
Koulutuspaikka: Saimaan ammattiopisto Sampo, Pohjolankatu 12, 55100 LappeenrantaKustannukset
Opiskelijalta edellytetään tietokoneen käytön mahdollisuutta opiskeluvälineenä ja opetuskeittiöpäivissä asianmukaista pukeutumista (päähine, työtakki, tummat housut ja työkengät). Työvaatteet opiskelija kustantaa itse, muuten koulutus on maksutonta.Kohderyhmä
Henkilöt, jotka työskentelevät tai haluavat tulevaisuudessa työskennellä konditoria- alan esimies- ja tuotekehitystehtävissä.Henkilöt, jotka haluavat täydentää alan ammatillista osaamista esim. konditoria-alan opetustehtävissä työskentelevät henkilöt(opettajat ja ammattihenkilöt).
Konditoria-alan kilpailutoiminnasta kiinnostuneet henkilöt.
Kuvaus
Koulutus toteutetaan pääsääntöisesti oppisopimuskoulutuksena. Mahdollisuus suorittaa myös yksittäisiä tutkinnonosia.Toteutus
Monimuoto-opiskelu, sisältää verkko-opiskelua sekä lähiopetusta oppilaitoksessa.Valinnan lisätiedot
Opiskelijaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti kahden viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä.Koulutuksen aloituspäivä sovitaan haastattelun yhteydessä.
Lisätietoja antaa
Lehtori Markku Vengasaho, markku.vengasaho@edusampo.fi p. 040 5528534Uraopinto-ohjaaja Tiina Koskela, tiina.koskela@edusampo.fi, p.040-5287384
Opinto-ohjaaja Sanna Suviranta, sanna.suviranta@edusampo.fi, p. 0400-798262
https://kondiittorimestarit.fi/