Siirry sisältöön

Koulutuskori

Liiketoiminnan ammattitutkinto, markkinoinnin asiantuntija, Lpr

1.8.2023 - 31.12.2024

Hakuaika 1.11.2023 - 31.12.2024

Hae koulutukseen

Tutkinto

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Koulutusala

Liiketoiminta

Koulutuspaikka

Koulutuspaikka: Saimaan ammattiopisto Sampo, Pohjolankatu 10, 53100 Lappeenranta
Koulutuksen suunniteltu kesto on noin 1 - 1,5 vuotta henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti (HOKS).

Kustannukset

Opiskelijalta edellytetään kannettavan tietokoneen hankintaa opiskeluvälineeksi. Muuten koulutus on maksutonta.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu markkinoinnista kokemusta omaaville ja alasta kiinnostuneille. Hakijalla tulee olla jonkinlaista aikaisempaa kokemusta alalta. Voit halutessasi suorittaa vain tutkinnon osia.

Jos sinulla on jo alan työpaikka, suosittelemme sinulle opiskelua oppisopimuksella tai työelämäpainotteisesti (katso tällöin myös työelämäpainotteisen koulutuksen hakulinkki).

Kuvaus

Liiketoiminnan ammattilaisia tarvitaan eri alojen yritysten ja yhteisöjen työtehtävissä. Tule päivittämään tai terävöittämään osaamistasi ja opiskele uutta. Maksuttomissa koulutuksissamme suoritat joko Myynnin ja markkinointiviestinnän tutkinnon osan tai koko tutkinnon. Tutkinnon perusteet löytyvät tästä: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/4540525/reformi/rakenne

Tulisiko sinusta jokin seuraavista:
o Digitaalisten kanavien osaaja
- somen, verkkokaupan ja verkkosivustojen kehittäjä
o Monikanavaisen asiakaskokemuksen suunnittelija
o Markkinointiviestinnän suunnittelija
o Markkinointipäällikkö
o Brändinrakentaja
o Asiakaskokemussuunnittelija

Tutkinnon suorittaneella on osaamista myynnistä, markkinoinnista tai näistä molemmista. Hän osaa suunnitella ja toteuttaa markkinointia sekä myyntiä, seurata toimenpiteiden tuloksellisuutta ja kehittää asiakaskokemusta.

Toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena. Lähipäivien lisäksi on etäopetusta, verkko-opetusta ja työpaikalla tapahtuvaa oppimista.
Koulutus sisältää asiakaspalvelua, henkilökohtaista myyntityötä, yrittäjyyttä ja liiketoiminnan suunnittelua, markkinointia, sähköistä markkinointia ja sen suunnittelua, taloushallintoa, tietotekniikka sekä vieraita kieliä.

Valinnan lisätiedot

Ammattitutkintoon hakijoiden koulutus alkaa syyskuussa 2024. Jos sinulla on vahva työkokemus myynnin tai markkinoinnin alalta, voit aloittaa koulutuksen erikseen sovittavana ajankohtana. Ota tällöin yhteyttä joko opinto-ohjaajaan tai vastuukouluttajaan (yhteystiedot alla).

Kaikki ensisijaiset hakijat haastatellaan ennen koulutuksen alkua. Aloituspäivä ja koulutuksen sisältö suunnitellaan jokaisen hakijan kanssa erikseen.

Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutukseen on paikkoja koko ajan vapaana.
Oppisopimuskoulutukseen haluavan on hankittava itse omatoimisesti koulutukseen soveltuva työpaikka, tai sovittava oman työnantajansa kanssa mahdollisuudesta aloittaa oppisopimuskoulutus. Koulutuksen voi aloittaa heti kun oppisopimus on solmittu.

Lisätietoja antaa

Opinto-ohjaajat: Leila Pärnänen p. 040 136 4691.
Vastuuopettaja: Aki Mähönen, p. 040 704 5358
Oppisopimus: Taru Komu, p. 040 628 1169

(sähköposti: etunimi.sukunimi@edusampo.fi)