Siirry sisältöön

Koulutuskori

Monitoimiapua koteihin, Lpr

16.9. - 29.11.2024

Hakuaika 13.6. - 18.8.2024

Hae koulutukseen

Koulutusala

Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala

Koulutuspaikka

Saimaan ammattiopisto Sampo, Pohjolankatu 10, 53100 Lappeenranta

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita puhtauspalvelualasta, kotityöpalvelualasta tai sosiaali- ja terveysalasta ja haluavat työllistyä alan töihin, myös alanvaihtajat. Ei sellaisia allergioita, tuki- tai liikuntaelinsairauksia tai pitkäaikaissairauksia, jotka estäisivät alalla työskentelyä.

Kuvaus

Tämän koulutuksen avulla on mahdollisuus perehtyä siivoustyöhön ja palveluja kotiin tarjoavien yritysten monipuolisiin tehtäviin!

Tavoitteena on työllistyminen kotityöpalvelun työntekijäksi. Mahdollisuus jatkaa alaan tutustumisen jälkeen opintoja oppisopimuskoulutuksessa tai omaehtoisessa koulutuksessa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla tai sosiaali- ja terveysalalla. Koulutuksen avulla on mahdollisuus perehtyä siivoustyöhön ja palveluja kotiin tarjoavien yritysten monipuolisiin työtehtäviin.

Toteutus

Kotityöpalveluasiakkaan avustaminen erilaisissa kodin askareissa. Sisältää mm. kodin ylläpitosiivous, kodin aterioissa avustaminen ja tarvittaessa ulko- ja piha-alueiden hoito. Lisäksi työhön hakeutuminen ja urasuunnittelu. Tarkemmin sisältö määräytyy opiskelijan henkilökohtaisen osaamissuunnitelman mukaisesti huomioiden työssäoppimispaikan toiminta.

Koulutus sisältää lähiopetusta oppilaitoksessa 6 vk ja ohjattua työpaikalla tapahtuvaa oppimista 6 vk kotipalveluyrityksen työtehtävissä.

Valinnan lisätiedot

Täytä koulutushakemus TE-toimiston Internet-sivuilla (www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus).

Huolehdi siitä, että koulutuksen alkaessa työnhakusi on voimassa TE-toimistossa.

Lisätietoja antaa

Saimaan ammattiopisto Sampo:
Katri Leppänen, katri.leppanen@edusampo.fi, puh. 040 555 0527
Seija Leinonen, seija.leinonen@edusampo.fi, puh. 040 179 9936
Nina Seppänen nina.seppanen@edusampo.fi puh. 040 559 2991

Tietoja työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista Koulutusneuvonta 0295 020 702 (ma-pe 9-16.15)