Siirry sisältöön

Koulutuskori

Osaajaksi puhtauspalvelualalle, Lpr

19.8.2024 - 31.1.2025

Hakuaika 6.5. - 28.7.2024

Hae koulutukseen

Koulutusala

Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala

Koulutuspaikka

Saimaan ammattiopisto Sampo, Pohjolankatu 10, 53100 Lappeenranta

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita puhtauspalvelualasta, alan vaihtajille ja henkilöille, joilta puuttuu perusosaaminen ja valmiudet puhtauspalvelualan työhön. Koulutus toimii myös alalla jo aiemmin työskennelleille työllistymisen väylänä.

Pääsyvaatimuksena on kiinnostus puhtauspalvelualaan ja työllistymiseen alalle. Hyvä terveys ja suomen kielen taito eduksi.

Kuvaus

Puhtauspalvelualalle kaivataan lisää tekijöitä. Hanki nyt koulutusta alalle, jolla on hyvät työllisyysnäkymät. Koulutus antaa perusvalmiudet toimia puhtauspalvelualalla asiakaskohteissa ja työllistyä puhtauspalvelualalle koulutuksen jälkeen.

Tavoitteena suorittaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnosta kaksi tutkinnonosaa; Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen / ylläpitosiivouspalvelut.

Toteutus

Koulutuksen tavoitteena on antaa perustiedot ylläpitosiivouspalvelujen tuottamisesta. Koulutus tukee ammatillista osaamista ja auttaa työllistymään puhtauspalvelualan yritysten erilaisissa puhtausalan työtehtävissä ja siivouskohteissa.

Koulutus toteutetaan lähiopiskeluna Saimaan ammattiopisto Sampon tiloissa Lappeenrannassa. Opintoihin kuuluu lisäksi ohjattua työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Valinnan lisätiedot

www.te-palvelut.fi/koulutushaku

Huolehdi siitä, että koulutuksen alkaessa työnhakusi on voimassa TE-toimistossa.

Lisätietoja antaa

Saimaan ammattiopisto Sampo:
Koulutuspäällikkö Katri Leppänen p. 0405550527 katri.leppanen@edusampo.fi
Tuntiopettaja Seija Leinonen p. 0401799936 seija.leinonen@edusampo.fi

Tietoja työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista
Koulutusneuvonta 0295 020 702 (ma-pe 9-16.15).