Siirry sisältöön

Koulutuskori

Päivittäisten toimintojen ohjaaminen, tutkinnon osa majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnosta, Lpr

15.1. - 31.12.2024

Hakuaika 11.1. - 31.12.2024

Hae koulutukseen

Tutkinto

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Koulutusala

Ravintola- ja catering-ala

Koulutuspaikka

Koulutuspaikka: Saimaan ammattiopisto Sampo, Pohjolankatu 10 53100 Lappeenranta

Kustannukset

Opiskelijalta edellytetään tietokoneen käytön mahdollisuutta opiskeluvälineenä. Muuten koulutus on maksutonta.

Kohderyhmä

Haluatko saada todistuksen osaamisestasi sekä syventää esimiesosaamistasi. Koulutus soveltuu henkilöille, jotka toimivat esimiehinä tai esimiehiä sijaistavina kokkeina tai tarjoilijoina. Työpaikalla on ohjattavia alaisia. Sinulla on vahva alan osaaminen kokin tai tarjoilijan töistä ja alan perustutkinto.
Voit opiskella oppisopimuksella työn ohessa tai koulutussopimuksella. Koulutussopimus edellyttää soveltuvaa työpaikkaa, joka on hankittu viimeistään opintojen alussa. Oppilaitos voi ohjata työpaikan etsinnässä.

Kuvaus

Koulutuksessa opit tunnistamaan alan toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia, osaat vastata esimiehenä päivittäisten toimintojen sujumisesta sekä seurata, arvioida ja ohjata yksikön taloutta.
Voit opiskella soveltuvassa työympäristössä koulutuksen jälkeen kokotutkinnon tai tutkinnonosia. Kysy rohkeasti lisää.
Lisätietoja tutkinnonosasta sekä kokotutkinnosta: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/4454275/reformi/tutkinnonosat/4497356

Toteutus

Koulutus toteutetaan työelämäpainotteisesti. Pakollisia lähipäiviä on verkossa ja muutama oppilaitoksessa. Hyödynnämme Moodle oppimisympäristöä sekä Teams -kokousalustaa.

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Osaaminen osoitetaan ammattiosaamisen näytössä. Näyttökuukausi mahdollisesti helmikuussa.

Valinnan lisätiedot

Opiskelijaan ollaan yhteydessä kahden viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä. Opiskelijalta edellytetään erinomaista suomen kielen osaamista.

Lisätietoja antaa

Lehtori Miia Rauhamäki, ravintola- ja cateringala  miia.rauhamaki@edusampo.fi p. 040 7308843
Koulutussuunnittelija, Jari Tamminen, oppisopimus jari.tamminen@edusampo.fi p. 0401364637
Opinto-ohjaaja Sanna Suviranta, sanna.suviranta@edusampo.fi, p. 0400-798262
Uraopinto-ohjaaja Tiina Koskela, tiina.koskela@edusampo.fi, p.040-5287384