Siirry sisältöön

Koulutuskori

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, kiinteistönhoitaja, Lpr

1.2.2024 - 31.5.2026

Hakuaika 25.1. - 31.12.2024

Hae koulutukseen

Tutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Koulutusala

Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala

Koulutuspaikka

Koulutuspaikka: Saimaan ammattiopisto Sampo, Pohjolankatu 10, 53100 Lappeenranta. Koulutukseen otetaan yksittäisiä opiskelijoita mukaan ja integroidaan meneillään oleviin ryhmiin.

Kustannukset

Työvaatteet, kengät.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat työskennellä kiinteistöpalvelualla. Koulutusta toteutetaan monimuotokoulutuksena sekä oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksessa edellytetään voimassa olevaa työsuhdetta alan työpaikkaan.

Kuvaus

Kiinteistönhoitaja työskentelee kiinteistöjen sekä niiden teknisten järjestelmien huolto- ja korjaustehtävissä taaten kiinteistöjen toimivuuden ja turvallisuuden. Tehtäviin kuuluu lisäksi kiinteistöjen pihojen ja liikennealueiden puhtaanapito, viheralueiden hoito sekä lumityöt ja kulkuväylien liukkaudentorjunta.

Toteutus

Ryhmämuotoinen koulutus alkaa 10.1.2023. Uusia yksittäisiä opiskelijoita pyritään myös ottamaan joustavasti sisään. Hakijat integroidaan olemassa oleviin ryhmiin. Hakijat kutsutaan haastatteluun. Koulutus toteutetaan myös oppisopimuksena, joustavasti. Mahdollista myös suorittaa yksittäisiä tutkinnonosia, täydennyskoulutuksena omaan osaamiseen.

Valinnan lisätiedot

Haastattelu, kutsutaan.

Lisätietoja antaa

Opinto-ohjaaja: Virve Kiviharju 040 3534093
Oppisopimus; vesa.niemi@edusampo.fi
Sähköposti: etunimi.sukunimi@edusampo.fi.
Koulutuspäällikkö Katri Leppänen 0405550527