Siirry sisältöön

Koulutuskori

Ravintola-alan yhteistyökoulutus

4.9.2023 - 28.2.2025

Tutkinto

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto

Koulutusala

Ravintola- ja catering-ala

Koulutuspaikka

Saimaan ammattiopisto Sampo, Imatra ja Lappeenranta

Kustannukset

Ei erillisiä kustannuksia.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka jo työskentelet ravintola-alalla, olet alanvaihtaja tai sinulla on suoritettuna alan perustutkinto.

Kuvaus

Tavoitteena on suorittaa ravintola-alan ammattitutkinto, ruokapalvelujen tai asiakaspalvelun osaamisalalla sekä työllistyä alan työpaikkoihin toisen vuoden aikana. Mukana olevat yhteistyöyritykset ovat sitoutuneet tarjoamaan opiskelijoille harjoittelupaikkoja ja mahdollisesti työpaikkoja koulutuksen aikana. Koulutuksessa opiskellaan yksi vuosi oppilaitoksessa ja suoritetaan koulutus loppuun oppisopimuksella (1+1 malli). Mahdollista on myös täydentää osaamista yksittäisillä tutkinnonosilla.

Toteutus

Koulutus toteutetaan lähi- ja monimuotototeutuksena, johon sisältyy lähipäiviä, ohjattua verkko-opetusta, etäopiskelua ja ohjattua työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jonka mukaan määräytyy koulutuksen kesto (1-1,5 v). Ensimmäisenä vuonna suoritetaan alan perusteet ja aloitetaan suuntaavat opinnot.

Valinnan lisätiedot

Jatkuva hakeutuminen, edusampo.fi/haussanyt

Lisätietoja antaa

Koulutuspäällikkö
Katri Leppänen
040 550 527

Asiakkuuspäällikkö
Susanna Fennander
0400 660 736