Ravitsemispalveluissa toimiminen, tutkinnon osa ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta, Lpr
13.1. - 30.4.2025
Hakuaika 20.9. - 31.12.2024
Tutkinto
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Koulutusala
Ravintola- ja catering-ala
Koulutuspaikka
Koulutuspaikka: Saimaan ammattiopisto Sampo, Pohjolankatu 12 53100 Lappeenranta.Kustannukset
Opiskelijalta edellytetään tietokoneen käytön mahdollisuutta opiskeluvälineenä ja opetuskeittiöpäivissä asianmukaista pukeutumista (päähine, kokintakki, tummat housut ja työkengät). Muuten koulutus on maksutonta.Kohderyhmä
Henkilöt, jotka ovat kiinnostuneet monipuolisesta ravintola- ja cateringalasta ja haluaisivat työskennellä erilaisissa keittiöiden tai ravintoloiden avustavissa tehtävissä. Mahdollisuus myös opintojen kautta jatkaa vaativimpiin kokin tai tarjoilijan tehtäviin.Kuvaus
Tutustu monipuoliseen ravintola- ja cateringalaan matalalla kynnyksellä turvallisesti.Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin perusraaka-aineisiin, valmistetaan helpompia perusruokia, salaatteja ja leivonnaisia. Harjoitellaan asiakaspalvelua sekä kassan käyttämistä. Koulutuksessa suoritetaan hygieniapassi.
Toteutus
Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna: lähi- ja etäopiskelu sekä työelämässä oppien. Opintojen kesto on 13.1.-30.4.2025 Koulutuksen lopuksi suoritetaan ammattiosaamisen näyttö.Valinnan lisätiedot
Opiskelijaan ollaan yhteydessä kahden viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä. Vieraskielisiltä edellytetään riittävää suomen kielen taitoa.Lisätietoja antaa
Miia Rauhamäki, lehtori, ravintola- ja cateringalamiia.rauhamaki@edusampo.fi, p. 040 7308843
Toivola Johanna, lehtori, ravintola- ja cateringala
johanna.toivola@edusampo.fi, p. 040 4830442
Leppänen Katri 040-5550527 katri.leppanen@edusampo.fi