Siirry sisältöön

Koulutuskori

Ravitsemispalveluissa toimiminen, tutkinnon osa ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta, Lpr

13.1. - 30.4.2025

Hakuaika 20.9. - 31.12.2024

Hae koulutukseen

Tutkinto

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Koulutusala

Ravintola- ja catering-ala

Koulutuspaikka

Koulutuspaikka: Saimaan ammattiopisto Sampo, Pohjolankatu 12 53100 Lappeenranta.

Kustannukset

Opiskelijalta edellytetään tietokoneen käytön mahdollisuutta opiskeluvälineenä ja opetuskeittiöpäivissä asianmukaista pukeutumista (päähine, kokintakki, tummat housut ja työkengät). Muuten koulutus on maksutonta.

Kohderyhmä

Henkilöt, jotka ovat kiinnostuneet monipuolisesta ravintola- ja cateringalasta ja haluaisivat työskennellä erilaisissa keittiöiden tai ravintoloiden avustavissa tehtävissä. Mahdollisuus myös opintojen kautta jatkaa vaativimpiin kokin tai tarjoilijan tehtäviin.

Kuvaus

Tutustu monipuoliseen ravintola- ja cateringalaan matalalla kynnyksellä turvallisesti.
Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin perusraaka-aineisiin, valmistetaan helpompia perusruokia, salaatteja ja leivonnaisia. Harjoitellaan asiakaspalvelua sekä kassan käyttämistä. Koulutuksessa suoritetaan hygieniapassi.

Toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna: lähi- ja etäopiskelu sekä työelämässä oppien. Opintojen kesto on 13.1.-30.4.2025 Koulutuksen lopuksi suoritetaan ammattiosaamisen näyttö.

Valinnan lisätiedot

Opiskelijaan ollaan yhteydessä kahden viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä. Vieraskielisiltä edellytetään riittävää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja antaa

Miia Rauhamäki, lehtori, ravintola- ja cateringala 
miia.rauhamaki@edusampo.fi, p. 040 7308843
Toivola Johanna, lehtori, ravintola- ja cateringala 
johanna.toivola@edusampo.fi, p. 040 4830442
Leppänen Katri 040-5550527 katri.leppanen@edusampo.fi