Siirry sisältöön

Koulutuskori

Talonrakennusalan ammattitutkinto, korjausrakentamisen täydennyskoulutus, JOTPA, Lpr

23.8. - 26.4.2024

Hakuaika 25.4. - 2.9.2024

Hae koulutukseen

Tutkinto

Talonrakennusalan ammattitutkinto

Koulutusala

Rakennusala

Koulutuspaikka

Pohjolankatu 12 c, 53100 Lappeenranta. Koulutus toteutetaan ajalla 23.8.2024 - 4.4.2025.

Kustannukset

Maksuton koulutus.

Kohderyhmä

Rakennusalan työtehtävissä toimivat työntekijät ja toimihenkilöt, jotka haluavat vahvistaa osaamistaan sekä hankkia rakennustyössä tarvittavia henkilöpätevyyksiä.

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on lisätä ja vahvistaa rakennusalan työtehtävissä toimivien työntekijöiden osaamista. Täydennyskoulutus kattaa monipuolisesti eri
osa-alueita, jotka tukevat rakennusalalla työskentelevien osaamista. Koulutuksen sisältö: Orientaatio opintoihin ja digivalmiudet, märkätilarakentaminen (henkilösertifikaattiin valmentava koulutus), tyypilliset virheet märkätilarakentamisessa ja keinot niiden välttämiseen, asbestipurkutyöt (lainsäädännön edellyttämä pätevyys asbestipurkutöiden suorittamiseen, rakennusfysiikan perusteet (kosteus, lämpötila, ilmanpaine), rakennusfysikaalisten ilmiöiden perusteet ja niiden merkitys rakentamisen toteutuksessa, osastointi ja pölynhallinta, kvartsi- ja kovapuupöly, pölyn leviämisen estäminen ja henkilökohtainen suojautuminen, rakenteiden tiivistäminen ja kapselointi, sisäilmakorjauksiin liittyvät rakenteiden liitosten ja tasopintojen tiivistämistoimenpiteet, asiakaspalvelu, työssä jaksaminen ja ergonomia.

Toteutus

Koulutus toteutetaan lähi- sekä verkko-opetuksena seuraavasti: 16 lähiopetuskertaa noin joka toinen perjantai klo 12:00 – 16:30 (lähiopetuksessa opiskelu on käytäntöpainotteista), sekä ohjattua etäopiskelua ja välitehtävä lähiopetuskertojen välillä.

Valinnan lisätiedot

Koulutuksen opiskelijavalinnat tehdään 2.8.2024 ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätietoja antaa

Myller Mikko mikko.myller@edusampo.fi GSM 040 658 3923