Siirry sisältöön

Koulutuskori

Tarjoilutehtäviin joulusesonkiin, Lpr

23.9. - 1.11.2024

Hakuaika 14.6. - 1.9.2024

Hae koulutukseen

Koulutusala

Ravintola- ja catering-ala

Koulutuspaikka

Saimaan ammattiopisto Sampo, Pohjolankatu 10, 53100 Lappeenranta

Kohderyhmä

Alasta kiinnostuneet henkilöt. Ei pohjaosaamisvaatimusta. Ei sellaisia allergioita, tuki- tai liikuntaelinsairauksia tai pitkäaikaissairauksia, jotka estäisivät alalla työskentelyä. Riittävä suomen kielen hallinta.

Kuvaus

Työllisty kiireiseen pikkujoulusesonkiin monipuolisiin tarjoilijan tehtäviin!

Koulutuksen tavoitteena on työllistyminen tarjoilutehtäviin joulun sesonkiin anniskeluravintolaan. Mahdollisuus jatkaa alaan tutustumisen jälkeen opintoja oppisopimuskoulutuksessa tai omaehtoisessa koulutuksessa ravintola- ja cateringalalla.

Toteutus

Koulutus sisältää lähiopiskelua 2 vk koululla ja 4 viikkoa ohjattua työpaikalla tapahtuvaa oppimista.

Sisältö:
Anniskelupassi, juomatietouden perusteita, puhtaanapito, asiakaspalvelu, työssä tarvittavien tuotteiden valmistus ja koneiden ja laitteiden käyttö.

Valinnan lisätiedot

Täytä koulutushakemus TE-toimiston Internet-sivuilla (www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus).

Huolehdi siitä, että koulutuksen alkaessa työnhakusi on voimassa TE-toimistossa.

Lisätietoja antaa

Saimaan ammattiopisto Sampo:
Opettaja Miia Rauhamäki p.0407308843
miia.rauhamaki@edusampo.fi
Koulutuspäällikkö Katri Leppänen p.0405550527
katri.leppanen@edusampo.fi

Tietoja työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista
Koulutusneuvonta 0295 020 702 (ma-pe 9-16.15).