Koulutusala
Ravintola- ja catering-ala
Koulutuspaikka
Saimaan ammattiopisto Sampo, Pohjolankatu 10, 53100 LappeenrantaKohderyhmä
Alasta kiinnostuneet henkilöt. Ei pohjaosaamisvaatimusta. Ei sellaisia allergioita, tuki- tai liikuntaelinsairauksia tai pitkäaikaissairauksia, jotka estäisivät alalla työskentelyä. Riittävä suomen kielen hallinta.Kuvaus
Työllisty kiireiseen pikkujoulusesonkiin monipuolisiin tarjoilijan tehtäviin!Koulutuksen tavoitteena on työllistyminen tarjoilutehtäviin joulun sesonkiin anniskeluravintolaan. Mahdollisuus jatkaa alaan tutustumisen jälkeen opintoja oppisopimuskoulutuksessa tai omaehtoisessa koulutuksessa ravintola- ja cateringalalla.
Toteutus
Koulutus sisältää lähiopiskelua 2 vk koululla ja 4 viikkoa ohjattua työpaikalla tapahtuvaa oppimista.Sisältö:
Anniskelupassi, juomatietouden perusteita, puhtaanapito, asiakaspalvelu, työssä tarvittavien tuotteiden valmistus ja koneiden ja laitteiden käyttö.
Valinnan lisätiedot
Täytä koulutushakemus TE-toimiston Internet-sivuilla (www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus).Huolehdi siitä, että koulutuksen alkaessa työnhakusi on voimassa TE-toimistossa.
Lisätietoja antaa
Saimaan ammattiopisto Sampo:Opettaja Miia Rauhamäki p.0407308843
miia.rauhamaki@edusampo.fi
Koulutuspäällikkö Katri Leppänen p.0405550527
katri.leppanen@edusampo.fi
Tietoja työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista
Koulutusneuvonta 0295 020 702 (ma-pe 9-16.15).