Siirry sisältöön

Pastry Chef Sampo

Pastry Chef Sampo - uuden ajan jälkiruokamestarikoulutus 

Hankkeen rahoittaja

Hanketta rahoittaa William ja Ester Otsakorven säätiö.

Toteuttaja

Hankkeen toteuttaja on Saimaan ammattiopisto Sampo.

Tavoitteet

Hankkeen tavoitteena on kehittää uuden ajan jälkiruokamestarikoulutus - Pastry Chef Sampo. 

Tämä toteutetaan yhdistelemällä ravintola-kokkien ja kondiittorimestarien opinnot yksilöllisillä opintopoluilla. Pastry Chef on keittiömestareille uusi jatko-opintomahdollisuus. Pandemian jälkeen ala tarvitsee uusia erikoisosaajia.

Kohderyhmä

Hankkeen kohderyhmänä ovat elintarvikealan sekä ravintola- ja cateringalan osaajat.

Toteutusaika

1.8.2022-30.6.2024

Projektipäällikkö

Markku Vengasaho
p. 040 552 8534
etunimi.sukunimi@edusampo.fi