Siirry sisältöön

Pastry Camp

Pastry Camp - Pastry Training Center of Finland

Hankkeen rahoittaja

Hanketta rahoittaa William ja Ester Otsakorven säätiö.

Toteuttaja

Hankkeen toteuttaja on Saimaan ammattiopisto Sampo.

Tavoitteet

Hankkeen tavoitteena on järjestetään kaksi kansainvälistä harjoitusleiriä ja kaksi Pastry Camp -leiriä. Hanke vahvistaa Sampon ja Etelä-Karjalan maakunnan asemaa kansainvälisenä konditoria-alan koulutuksen järjestäjä, valmennuskeskuksena ja kondiittori-kulttuurin kehittäjänä.

Kohderyhmä

Hankkeen kohderyhmänä ovat Sampon elintarvike ja ravintola-alan, sekä kondiittorikisälli ja -mestariopiskelijat. Lisäksi kohderyhmänä ovat Sampon kansainväliset opiskelijat sekä Samposta valmistuneet kondiittorikisällit ja -mestarit.

Toteutusaika

1.1.2024-30.10.2025

Projektipäällikkö

Markku Vengasaho
p. 040 552 8534
etunimi.sukunimi@edusampo.fi