Pastry Camp - Pastry Training Center of Finland
Hankkeen rahoittaja
Hanketta rahoittaa William ja Ester Otsakorven säätiö.
Toteuttaja
Hankkeen toteuttaja on Saimaan ammattiopisto Sampo.
Tavoitteet
Hankkeen tavoitteena on järjestetään kaksi kansainvälistä harjoitusleiriä ja kaksi Pastry Camp -leiriä. Hanke vahvistaa Sampon ja Etelä-Karjalan maakunnan asemaa kansainvälisenä konditoria-alan koulutuksen järjestäjä, valmennuskeskuksena ja kondiittori-kulttuurin kehittäjänä.
Kohderyhmä
Hankkeen kohderyhmänä ovat Sampon elintarvike ja ravintola-alan, sekä kondiittorikisälli ja -mestariopiskelijat. Lisäksi kohderyhmänä ovat Sampon kansainväliset opiskelijat sekä Samposta valmistuneet kondiittorikisällit ja -mestarit.
Toteutusaika
1.1.2024-30.10.2025
Projektipäällikkö
Markku Vengasaho
p. 040 552 8534
etunimi.sukunimi@edusampo.fi