Siirry sisältöön

Elintarvike-, leipomo- ja konditorioalan osaamiskeskuksen kehittäminen

Elintarvike-, leipomo- ja konditorioalan osaamiskeskuksen kehittäminen 

Hankkeen rahoittaja

Hanketta rahoittaa OKM (Strategiarahoitus 2020/ Oppimisympäristöjen kehittäminen).

Toteuttaja

Hankkeen toteuttaja on Saimaan ammattiopisto Sampo.

Tavoitteet

Perustetaan Sampoon valtakunnallinen elintarvike-, leipomo- ja konditoria-alan osaamiskeskus, jonka avulla kehitetään näiden alojen opiskelijoiden ja työelämän osaamista ja nostetaan näiden alojen osaamisimagoa. 

Kehitetään tuotekehitystyöpajatoimintaa yhdessä yritysten kanssa. Luodaan osaamiskeskukselle brändi ja markkinointimateriaalit eri markkinointikanavia varten.

Kohderyhmä

Sampon elintarvike-, leipomo- ja konditorioalan opiskelijat ja henkilökunta.

Toteutusaika

1.1.2020-31.12.2021

Projektipäällikkö

Markku Vengasaho
p. 040 552 8534
etunimi.sukunimi@edusampo.fi