Siirry sisältöön

Sampon jäätelöpaja

Sampon jäätelöpaja

Hankkeen rahoittajat

Hankkeen rahoittaa William ja Ester Otsakorven Säätiö

Toteuttaja

Saimaan ammattiopisto Sampo

Tavoitteet 

  1. Vahvistaa elintarvike- ja ravintola-alan opiskelijoiden yrittäjyyttä, työelämäyhteistyötä ja projekteja koulutusreformin mukaisesti
  2. Kouluttaa jäätelön valmistuksen osaajia elintarvike- ja ravintola-alalle
  3. Luoda yläkoululaisille innostava koulutuspolku elintarvike- ja ravintola-alalle sekä opintopolku ammatilliseen koulutukseen yhteistyössä alan opiskelijoiden ja yrityselämän kanssa
  4. Vahvistaa ja laajentaa Etelä-Karjalan elintarvike ja ravintola-alan yritystoimintaa yrityksissä ja kehittää heidän liiketoimintaa
  5. Saada elintarvikealan alkutuotannon yrittäjät mukaan kehittämään uusia tuotteita ja jalostamaan alueen lähiruokaa jäätelötuotteiksi
  6. Tarjota mahdollisuus yrittäjille vuokrata oppilaitoksen tiloja, koneita ja laitteita ja näin ollen hyödyntää oppilaitoksen tilojen maksimaalinen käyttö
  7. Vastata alan yrityselämän koulutustarvekysyntään innovatiivisesti ja kehittää Saimaan ammattiopisto Sampon lisäkoulutusta ja vahvistaa työllisyyttä
  8. Lisätä elintarvike- ja ravintola-alan opettajien ammattiosaamista

Kohderyhmä

Elintarvike- ja ravintola-alan yrittäjät ja yrityselämän edustajat sekä alan opiskelijat. Lisäksi Lappeenrannan alueen yläkoulun nuoret.

Toteutusaika

1.1.2019 – 31.12.2019

Projektipäällikkö

Markku Vengasaho

markku.vengasaho@edusampo.fi

040 552 8534