Siirry sisältöön

ETEVÄ - Etelä-Karjalaisella elintarvikeosaamisella Eurooppaan

ETEVÄ - Etelä-Karjalaisella elintarvikeosaamisella Eurooppaan

Hankkeen rahoittaja

Hanketta rahoittaa William ja Ester Otsakorven säätiö.

Toteuttaja

Saimaan ammattiopisto Sampo

Tavoitteet 

  1. mahdollistaa elintarvikealan ja liiketalousalan opiskelijoille yhteisiä oppimistilanteita yrityskumppaneiden kanssa
  2. vahvistaa Etelä-Karjalan elintarvikealan yritystoimintaa ja kehittää heidän liiketoimintaa
  3. vahvistaa elintarvikealan yritysten erikoisosaamista huomioiden erityisruokavaliotuotteet ja elintarvikealalla olevat trendit
  4. lisätä leipomo-konditoria-alan opettajien ammattiosaamista, jotta he voivat edistää opiskelijoiden ammatillista osaamista
  5. vahvistaa Saimaan ammattiopisto Sampon elintarvikealan koulutuksen vaikuttavuutta
  6. vastata alan yrityselämän koulutustarpeisiin ja kysyntään sekä tuottaa laadukasta koulutusta elintarvikealan opiskelijoille

Kohderyhmä

Elintarvikealan ja liiketalousalan opiskelijat Etelä-Karjalan alueella sekä opettajat ja alan yritykset Suomessa.

Toteutusaika

1.1.2018 – 31.12.2020

Projektipäällikkö

Markku Vengasaho
markku.vengasaho@edusampo.fi
040 552 8534