ETEVÄ - Etelä-Karjalaisella elintarvikeosaamisella Eurooppaan
Hankkeen rahoittaja
Hanketta rahoittaa William ja Ester Otsakorven säätiö.
Toteuttaja
Saimaan ammattiopisto Sampo
Tavoitteet
- mahdollistaa elintarvikealan ja liiketalousalan opiskelijoille yhteisiä oppimistilanteita yrityskumppaneiden kanssa
- vahvistaa Etelä-Karjalan elintarvikealan yritystoimintaa ja kehittää heidän liiketoimintaa
- vahvistaa elintarvikealan yritysten erikoisosaamista huomioiden erityisruokavaliotuotteet ja elintarvikealalla olevat trendit
- lisätä leipomo-konditoria-alan opettajien ammattiosaamista, jotta he voivat edistää opiskelijoiden ammatillista osaamista
- vahvistaa Saimaan ammattiopisto Sampon elintarvikealan koulutuksen vaikuttavuutta
- vastata alan yrityselämän koulutustarpeisiin ja kysyntään sekä tuottaa laadukasta koulutusta elintarvikealan opiskelijoille
Kohderyhmä
Elintarvikealan ja liiketalousalan opiskelijat Etelä-Karjalan alueella sekä opettajat ja alan yritykset
Suomessa.
Toteutusaika
1.1.2018 – 31.12.2020
Projektipäällikkö
Markku Vengasaho
markku.vengasaho@edusampo.fi
040 552 8534