Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

19.4.2022 11.44

Terveyttä ja turvaa arkeen – osaavana töissä ja lomalla!

Työhyvinvoinnin käsite elää ja kehittyy sekä kokemusperäisen että tutkimustiedon lisääntyessä. Yksi voi hyvin, kun naapuriosaston Mirkku moikkaa ruokalassa ja toinen, kun lepotauot on organisoitu joustaviksi.

Kokonaisuus koostuu niin organisaation ja johdon kuin yksittäisen työntekijän toiminnasta. Työyhteisössä jokaisella on roolinsa niin yhteisöllisen kuin yksilöllisenkin hyvinvoinnin vaalijoina. Yhteisön hyvinvoinnista ei ole tarpeen tehdä hallintohimmeliä, vaan asioita voidaan yksinkertaisesti hoitaa yhdessä sovituin tavoin. Tueksi tähän on syytä perehtyä eri tahojen vastuisiin ja oikeuksiin. Lisäksi kannattaa sparrata omalle työpaikalle toimivat käytänteet, joiden puitteissa hyvinvointiasioita hoidetaan.

Työhyvinvointikortti on matalan kynnyksen yhteisöllinen koulutus, joka innostaa ja helpottaa oman työyhteisön hyvinvoinnin havainnointia ja lisäämistä. Edusampon kevään ohjelmassa on ihka ensimmäinen työhyvinvointikorttikoulutuksemme 28.4., ja webinaariin mahtuu vielä mukaan. Katso tarkemmin: https://edusampo-online.fi/tuote/tyohyvinvointikorttikoulutus/ ja ilmoittaudu saman tien kätevästi verkkokaupan kautta!

Kevään korvalla mieli halajaa mökille, vesille ja metsään. Mökkiläisen ensiapukurssimme on kehitetty vankan EA-osaamisemme pohjalta täsmäiskuksi turhia riskejä vastaan ja tyypillisempien haavereiden varalta. Osallistu Mökkiläisen ensiapukoulutukseen sopivasti lomien alla 27.5. Ilmoittautuminen verkkokaupassamme https://edusampo-online.fi/tuote/mokkilaisen-ensiapukoulutus/ aukeaa huhtikuun 27. päivänä. Tutustut koulutuksessa oman lomapaikkasi mahdollisiin vaaranpaikkoihin, vaarojen ennaltaehkäisyyn ja keskeisimpiin ensiaputaitoihin vahingon sattuessa. Tämä on muuten erinomainen lahjaidea kevään valmistuville opiskelijoille, lähteville työkavereille ja mummolan väelle!

Henkilö halkaisee puun kirveellä.

Lisätietoja: Edusampo Oy:n toimitusjohtaja Terhi Toikkanen, p. 040 612 8086, terhi.toikkanen@edusampo.fi


Palaa otsikoihin