Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

2.11.2016

Antti Lehmusvaara on valittu AMKE ry:n varapuheenjohtajaksi

Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymän johtaja ja Saimaan ammattiopisto Sampon rehtori Antti Lehmusvaara on valittu Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n hallituksen varapuheenjohtajaksi.

Yhdistys valitsi sääntömääräisessä yhdistyskokouksessaan hallituksen tiistaina 1.11.2016 Jyväskylässä. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Keskuskauppakamarin varatoimitusjohtaja Leena Linnainmaa ja toiseksi varapuheenjohtajaksi TTS Työtehoseuran toimitusjohtaja Juha Ojala.

Lehmusvaara on johtanut Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymää vuodesta 2012 lähtien. Yhdistyksen jäsenet kouluttavat yli 90 prosenttia ammatteihin opiskelevista. Yksi yhdistyksen jäsenistä on Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä.

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry on ammatillisen koulutuksen järjestäjien edunvalvonta- ja palveluorganisaatio.  Yhdistyksen tärkein tehtävä on ammatillisen koulutuksen työelämälähtöinen kehittäminen – yhdessä jäsenistön kanssa.  AMKE ry edustaa jäseniään koulutus- ja työvoimapolitiikan sekä lainsäädännön valmistelussa edistäen ammatillisen koulutuksen järjestämisen edellytyksiä. AMKE ry osallistuu ministeriöiden ja Opetushallituksen työryhmiin ja koulutustoimikuntiin. AMKE ry lausuu ja on kuultavana ammatilliseen koulutuksen vaikuttavista asioista

Lisätietoja:

  • kuntayhtymän johtaja, rehtori Antti Lehmusvaara, p. 040 501 4244, antti.lehmusvaara(at)edusampo.fi

  • http://www.amke.fi/

     


Palaa otsikoihin