Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

14.12.2021 10.56

Case SaimaanVirta

Edusampo Oy:n asiakkaat kertovat koulutuskokemuksistaan. Nyt vuorossa SaimaanVirta.

”Tavoitteenamme oli lisätä ulkopuolisen tahon toteuttamalla koulutuksella työvalmentajiemme yhteenkuuluvuuden tunnetta ja ymmärrystä erilaisten persoonallisuustyyppien toimintatavoista työyhteisössä."

Saimaan Virran toiminnanjohtaja Mika Salminen seisoo kierreportaiden ja joulukuusen edessä sylissään sisustuslaatikko.
Mika Salmisen mukaan osallistujat odottivat jo seuraavaa koulutuspäivää.

"Lyhyen kouluttajakartoituksen jälkeen päädyimme hankkimaan henkilöstökoulutuksen Edusampo Oy:ltä. Päätökseen vaikuttivat hyvät kokemukset aikaisemmista koulutuksista tutun kouluttajan kanssa. Kouluttajan kanssa tehdyn perusteellisen alkukartoituksen ja tavoiteasettelun jälkeen kouluttaja laati neljän koulutuspäivän koulutussuunnitelman, jonka sisällön kävimme yhdessä läpi."

"Työvalmentajien keskuudessa oli aistittavissa ennakkoluuloja koulutusta ja sen tarpeellisuutta kohtaan ennen ensimmäistä koulutuspäivää. Päivä osoittautui kuitenkin ajatuksia herättäväksi ja ymmärrys toisen erilaisista toimintatavoista lisääntyi, kiitos erinomaisen kouluttajan. Päivän onnistumisesta kertoo myös se, että päivän jälkeen osallistujat alkoivat odottamaan malttamattomina jo seuraavaa koulutuspäivää.”

Kommentteja osallistujilta:

– Tää oli todella upea päivä, havaitsin aivan uusia asioita itsestä ja työkavereista.

– Nyt ymmärrän erilaisten persoonallisuustyyppien kirjon paremmin ja ymmärrän, miksi tarvitaan erilaista työtehtävien ohjeistamista.

”Nyt takana on kaksi koulutuspäivää ja edelleen työvalmentajilla on intoa ja halua oppia uutta. Lisäksi ymmärrys kollegan erilaisia työtapoja kohtaa on kasvanut ja yhteistyö lisääntynyt.”

- Mika Salminen, toiminnanjohtaja, SaimaanVirta ry

Teksti: Satu Tähkä


Palaa otsikoihin