Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

15.12.2021 9.59

Edusampo Online -verkkokauppa avautuu tammikuussa 2022

Pian kortti-, lupa- ja henkilöstökoulutuksia sekä muita Edusampo Oy:n tarjoamia kehittämispalveluita voi ostaa kätevästi netistä.

Monipuolisesti palveleva Edusampo Online avautuu tammikuussa ja sivustolta löytyvä verkkokauppa helpottaa jatkossa koulutusten ostamista.

Edusampo Onlinessä voivat asioida niin yritykset kuin kuluttajatkin.

- Aikaisemmin olemme keskittyneet enemmän TE-toimiston palvelemiseen. Yrityksemme keskeisiä asiakasryhmiä ovat TE-palvelut ja ELY sekä alueen elinkeinoelämä. Tarjoamalla palveluita aiempaa vaivattomammin myös suoraan yrityksille liitymme vahvemmin alueen elinkeinoelämään. Myös Sampo hyötyy siitä, jos pystymme entisestään tiivistämään yhteistyötä yritysten ja oppilaitoksen välillä, Edusampon Oy:n toimitusjohtaja Terhi Toikkanen arvioi marraskuussa julkaistussa uutisessamme.

Tammikuussa 2022 avautuvasta Edusampo Online -verkkokaupasta voi suoraan ostaa tekniikan alan sekä palvelu-, sosiaali- ja terveysalan koulutuksia. Näistä esimerkkeinä ovat työturvallisuuskorttikoulutukset, hygienia- ja anniskelupassitestit, ensiapukoulutukset ja tulityökoulutukset. Tulevaisuudessa myös englanninkielisiä koulutuksia on mahdollista ostaa verkkokaupan kautta.

Edusampo Oy tarjoaa myös henkilöstön jatkuvan kehittämisen palveluita, rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon palveluita, apua rahoituksen löytämiseen sekä johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen koulutusta. Nämä palvelut eivät ole verkkokaupasta ostettavista, mutta Edusampo Online tarjoaa palveluista kattavat tiedot ja helpon yhteydenottokanavan varauksia varten.

Edusampo Online aukeaa tammikuun 2022 alussa. Verkkokauppa avataa aluksi hieman suppeammalla tarjonnalla, mutta lisää koulutuksia haetaan tarjottimelle koko ajan lisää.

Tarjonta tulee laajenemaan tulevaisuudessa sekä yrityksiä että yksityisiä käyttäjiä palvelevammaksi. Työn alla on esimerkiksi digitaitojen, rakennus- ja kiinteistöalan sekä prosessialan koulutuksia ja nepsyvalmentajakouluksia.

- Hyviä avajaistarjouksia on luvassa myös, Terhi Toikkanen vinkkaa.



Palaa otsikoihin