Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

22.9.2020 8.00

Edusampo Oy hakee toimitusjohtajaa

Olet hakemamme henkilö, jos Sinulla on vahvaa kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta, näyttöä menestyksekkäästä liiketoiminnan johtamisesta ja näkemystä koulutus- tai palveluliiketoiminnan myynnistä ja markkinoinnista.

Haluat tehdä aktiivisesti yhteistyötä asiakkaiden, rahoittajien, yhteistyökumppaneiden ja kuntayhtymän toimijoiden kanssa. Olet erinomainen verkostoituja ja kumppanuuksien kehittäjä. Sinulla on kyky kehittää uusia koulutus- ja palvelutuotteita sekä pystyt kehittämään koulutusvientiä.

Työssäsi Sinulta tarvitaan sekä vahvaa strategista näkemystä että käytännön tekemistä. Tehtäviisi kuuluu kilpailuilla markkinoilla toimivien koulutusten ja kehittämispalveluiden myynti, markkinointi ja toteutus yhteistyössä Saimaan ammattiopisto Sampon ja muiden palveluntuottajien kanssa. Ymmärrät riittävästi alaamme joko asiakkaan, yhteistyökumppanin, yrittäjyyden tai oman työurasi kautta. Ammatillisen koulutuksen ja sen tuottaman osaamisen tuntemus katsotaan eduksi.

Palkkatoivomus pyydetään esittämään hakemuksessa. Valitun toimitusjohtajan kanssa tehdään toimitusjohtajasopimus.

Lisäksi edellytämme Sinulta:

  • ylemmän korkeakoulututkinnon suorittamista
  • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.                            

Työ alkaa: 
4.1.2021 tai sopimuksen mukaan

Hakeminen: 
Jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 7.10.2020 klo 15.00 osoitteeseen: kirjaamo@edusampo.fi

Lisätietoja: 
Edusampo Oy:n hallituksen puheenjohtaja 
Päivi Löfman,  
p. 040 594 9283 
paivi.lofman@lappeenranta.fi

Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymän johtaja 
Antti Lehmusvaara, 
p. 040 501 4244
antti.lehmusvaara@edusampo.fi 


Edusampo Oy on vuonna 2015 toimintansa aloittanut Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymän tytäryhtiö, joka järjestää koulutus- ja kehittämispalveluita, yritysten henkilöstökoulutuksia, ei –tutkintoon johtavaa työvoimakoulutusta sekä koulutusvientiä. Yhtiön toiminnalla edistetään yritysten ja yhteisöjen kehittämiskumppanuuksia Saimaan ammattiopisto Sampon kanssa. Edusampo Oy:n liikevaihto on n. 1,7 M€. 



Palaa otsikoihin