Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

23.11.2020 13.30

Edusampo Oy:n toimitusjohtajaksi Terhi Toikkanen

Edusampo Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu kasvatustieteen maisteri Terhi Toikkanen. Hän aloittaa tehtävässä 1.12.2020.

Terhi Toikkanen odottaa innolla, että pääsee aloittamaan uudessa tehtävässään Edusampo Oy:n toimitusjohtajana.

– Innostuneesti aloitan toimitusjohtajana. Tehtävä tarjoaa sopivan kombinaation tuttua ja tuntematonta, ja tykkään kun on haastetta, Toikkanen kertoo.

Lappeenrannassa syntyneen Toikkasen tausta on perusopetuksen parissa. Hän on työskennellyt luokanopettajana ja rehtorina. Vuodesta 2012 Toikkanen on toiminut Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin kehittämispäällikkönä.

– Koulutusten myynti ja muotoilu sekä asiakasverkostoyhteistyö on vahvinta osaamisaluettani. Edusampo Oy:n toiminnassa näen paljon mahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen tehtäväkentän ja toiminnan kehittämisen kentän.

Kehittämisideoita uudella toimitusjohtajalla on jo muutama takataskussa. Toikkanen kuitenkin toteaa, että kehittämistyön kanssa edetään ajan kanssa – ensin tutustutaan rauhassa uuteen työhön.

– Yksi kehitysidea on Edusampo Oy:n vihreän profiilin kehittäminen ja osakeyhtiön tunnettuuden lisääminen tämän kautta. Toki Edusampo Oy:llä on palvelutehtävä ja asiakkaiden tarpeet pitkälti sanelevat toimintaa.

Edusampo Oy on vuonna 2015 toimintansa aloittanut Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymän tytäryhtiö, joka järjestää koulutus- ja kehittämispalveluita, yritysten henkilöstökoulutuksia, ei-tutkintoon johtavaa työvoimakoulutusta sekä koulutusvientiä. Yhtiön toiminnalla edistetään yritysten ja yhteisöjen kehittämiskumppanuuksia Saimaan ammattiopisto Sampon kanssa. Edusampo Oy:n liikevaihto on noin​ 1,7 M€.

Lisätiedot:
Antti Lehmusvaara, kuntayhtymän johtaja                                      
040 501 4244
antti.lehmusvaara@edusampo.fi


Palaa otsikoihin