Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

1.2.2017

Emeliina Papinniemen www-sivut on julkaistu

Suomen ammattitaitomaajoukkueen jäsenen, Etelä-Karjalan kasvatin Emeliina Papinniemen nimellä on julkaistu omat verkkosivut. ”Matkalla mestariksi – Emeliina Papinniemi” -sivustolta löytyy kuvia ja artikkeleita hänen uransa ja meneillään olevan kilpailuvalmentautumisensa varrelta.

Emeliina Papinniemi valmistui leipuri-kondiittoriksi Saimaan ammattiopisto Samposta vuoden 2015 keväällä ja hän toimii tällä hetkellä kondiittorin tehtävissä MBakery Oy:ssä Turussa.  

Tuleviin kilpailuihin valmentautuminen on osa kondiittorin kisällitutkintoa, jota hän suorittaa Saimaan ammattiopistossa. Kilpailumatkan ja valmentautumisen tukena työnantajan ja oppilaitoksen lisäksi ovat mukana mm. Finnbakels, Kahvila Majurska, Keittiömaailma, Skills Finland ry, Koulutuskeskus Salpaus sekä Ylämaan Graniitti.

Papinniemi oli mukana Saksassa kokkiolympialaisissa saavuttamassa Suomen kokkimaajoukkueelle hopeaa viime vuoden lokakuussa. Vuoden 2015 keväällä hän voitti kondiittorilajin ammattitaidon Taitaja-SM-kilpailussa, ja hänet valittiin 450 kilpailijan joukosta koko kilpailun Taitajien Taitajaksi.

Verkkosivut löytyvät osoitteesta: www.emeliinapapinniemi.wordpress.com.

Lisätietoja:

  • lajipäällikkö, lehtori Markku Vengasaho, p. 040 552 85 34, markku.vengasaho(at)edusampo.fi


Palaa otsikoihin