Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

13.9.2022 15.35

Henkilöstön syyskisat keräsivät Imatralle urheilutapahtumaan kisailijoita ympäri Suomen

Sampo isännöi 3.-4.9.2022 Saku ry:n Syyskisoja Imatran Ukonniemen urheilualueella. Syyskisat on vuosittainen ammattioppilaitosten henkilökunnalle suunnattu matalan kynnyksen urheilutapahtuma, joka järjestetään aina eri paikkakunnalla. Tapahtuma keräsi Imatralle osallistujia ympäri Suomen ja syksyisestä säästä huolimatta tunnelma oli korkealla.

Sampolaisia osallistui itse kisoihin sekä järjestelyihin. Kisojen järjestelyitä hoiti sampolaisista koostuva työryhmä yhdessä Saku ry:n kanssa ja kaiken kaikkiaan toimitsijoineen sampolaisia oli yli 40 mahdollistamassa kisojen toteutumista. Lisäksi mukana oli joukko reippaita ja osaavia Sampon opiskelijoita. Kisailijat viettivät iltajuhlaa lauantaina Sampon opiskelijaravintola Solmussa, jossa vieraita viihdytti Sampon henkilöstöbändi Hito Hyvä debyyttikeikallaan.

Kisoissa lajeina olivat frisbeegolf, petankki, pesäpallo, beach volley, yleisurheilu, saappaanheitto, maastojuoksu ja puistosuunnistus. Ukonniemen alue mahdollisti monien kisailijoiden osallistumisen useampaan lajiin ja intoutuipa osa kokeilemaan spontaanisti esimerkiksi heittolajeja kisojen aikana. Syyskisat on tapahtuma, joka yhdistää luontevasti ja mukavasti matalan kynnyksen urheilukisat sekä itsensä haastamisen ja ylittämisen mahdollisuuden. Kisoissa tahkottiinkin tänä vuonna myös uusia SAKU-ennätyksiä jopa kuusi kappaletta!

Sampo kiittää kaikkia kisailijoita ja järjestelyihin osallistuneita sekä tietysti Saku ry:tä!

Käy lukemassa Saku ry:n kisajuttu tästä linkistä ja lisää kuvia kisoista Saku ry:n albumista.

Sampon Instagramista ja Facebookista löytyy myös kisoista reels-video.














Palaa otsikoihin