Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

10.6.2024 14.08

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnosta valmistui ensimmäiset opiskelijat

Perjantaina 7.6.2024 vietettiin hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitukinnon opiskelijoiden valmistumista. Yhteensä kahdeksan opiskelijaa, joista neljä kampaajamestaria (EAT), kaksi erikoiskosmetologia EAT) ja kaksi kosmetiikkaneuvojaa (EAT) saivat opintonsa päätökseen. 






















Opintojen laajuus on 180 osaamispistettä ja opinnot muodostuivat kahdesta kaikille pakollisista tutkinnon osista(60osp), osaamisalan tutkinnonosista (60 osp) sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta (30 osp ja 30 osp). 

Keskeisiä painopisteitä opinnoissa olivat: Yritystoiminnan kehittämisen projektiopinnot, Kosmetiikkalain ja asetusten, määräysten ja INCI:n tuntemuksessa tietoperustan rakentaminen. Ajankohtaisia opinnoissa olivat myös EU - lain mukainen Kosmetiikan markkinointi. Opinnoissa painotettiin tiedon hankkimista ja lähdekriittisyyttä. Opintojen tavoitteena on ammattitaidon ja palvelutoiminnan kehittäminen omassa työyhteisössä. 






















Opiskelijat suorittivat opinnot monimuoto-opintoina oppisopimuksella, jolloin oppiminen tuki opiskelijan omaa työtä. Muutama heistä suoritti myös samanaikaisesti joko ammattikorkeakoulututkintoa tai esimieskoulutusta ammattitutkintona.

Palaa otsikoihin