Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

29.9.2023 13.06

Kuntayhtymän hallitus käsitteli Koulukatu 5 –kiinteistön hankesuunnitelmaa

Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymän hallitus käsitteli Granlund Saimaa Oy:n tekemää Imatran Koulukatu 5 -kampuksen hankesuunnitelmaa kokouksessaan 28.9.2023.

Hankesuunnitelmassa on esitetty, että Koulukatu 5 -rakennuksen B- ja C-osat peruskorjataan, A- ja D-osat puretaan sekä D-osa korvataan uudisrakennuksella. Suunnitelma sisältää myös kampusalueen ulkopuolisten tilojen käytön lisäämistä.

Hallitus ohjeisti kokouksessaan 28.9.2023, että hankesuunnitelmaan lisätään vaihtoehto, jossa A -ja D -osan lisäksi myös rakennuksen B-osa puretaan ja rakennettavaa uudisrakennusta laajennetaan. Lisävaihtoehto pyritään valmistelemaan Granlund Saimaa Oy:n kanssa yhteistyössä mahdollisimman pian.

Hankesuunnitelmassa peruskorjaukset on ajoitettu vuodelle 2024 ja uudisrakennus vuodelle 2025, joiden toteutumisesta päätetään myöhemmin.

Kuntayhtymän hallitus on hyväksynyt 25.5.2023 kuntayhtymän kiinteistöstrategian ja sen sisältämän toimenpideohjelman vuosille 2023-2030. Kiinteistöstrategian mukaan Imatran Koulukadun kampuksella tullaan toteuttamaan mittava peruskorjaus- ja rakentamishanke.

Lisätietoja: kuntayhtymän johtaja Antti Lehmusvaara, etunimi.sukunimi@edusampo.fi


Palaa otsikoihin