Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

26.8.2022 9.56

Nimityksiä Saimaan ammattiopisto Sampossa 1.1.2023 alkaen

Koulutuskuntayhtymän hallitus on kokouksessaan 25.8.2022 hyväksynyt Saimaan ammattiopisto Sampon tiimiorganisaation. Tulosyksiköt ja niiden johtajat ovat 1.1.2023 alkaen:

  • kehittämis- ja tukipalvelut (kehitysjohtaja),
  • oppiminen ja ohjaus (apulaisrehtori),
  • yhteiset palvelut (kuntayhtymän johtaja) sekä
  • talous- ja hallintopalvelut (talous- ja hallintojohtaja).

Uudessa organisaatiossa apulaisrehtoreiden lukumäärä pienenee yhteen nykyisestä kahdesta. Lisäksi perustetaan uusi kehitysjohtajan virka ja lakkautetaan pedagogisen johtajan virka.

Pekka Turunen siirtyy apulaisrehtorista johtajaksi 1.1.–30.6.2023

Tekniikan alan apulaisrehtori diplomi-insinööri Pekka Turunen irtisanoutuu 1.7.2023 alkaen eläkkeelle jäämisen vuoksi. Kuntayhtymän hallitus siirtää hänet apulaisrehtorin virasta suostumuksellaan johtajan toimeen 1.1.–30.6.2023 väliseksi ajaksi. Avoimeksi tulevaa tekniikan alan apulaisrehtorin virkaa ei täytetä tulevan organisaatiomuutoksen vuoksi. Hallitus valtuutti kuntayhtymän johtajan päättämään johtajan tarkemmasta tehtävänkuvasta. Turusen päätehtävät ovat mm. kiinteistöstrategian päivittäminen, laatupalkintohakemuksen laatiminen sekä toisen apulaisrehtorin toiminnan tukeminen ja perehdyttäminen.

Apulaisrehtorina jatkaa Anne Poutanen

Uudessa organisaatiossa oppiminen ja ohjaus -tulosyksikön johtajana toimii apulaisrehtori. Kuntayhtymän hallitus päätti siirtää aiemman tekniikan alan apulaisrehtorin tehtävät ja vastuut apulaisrehtori, kauppatieteiden maisteri Anne Poutasen viran tehtäviin ja vastuisiin, hänen suostumuksellaan. Apulaisrehtorin keskeisinä tehtävinä ja vastuina ovat koulutusalojen opetuksen, ohjauksen ja muun toiminnan johtaminen ja kehittäminen sekä oppilaitoksen yhteiskuntasuhteet ja sidosryhmäyhteistyö.

Kehitysjohtajaksi siirtyy Riitta Moilanen

Kehitysjohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, kokemus oppilaitoksen kehittämistehtävistä, johtamiskokemus, muutosjohtamisosaaminen ja näytöt siinä sekä sitoutuminen uuden strategian toteuttamiseen, tiimivalmennus ja sen osaaminen tai valmius siihen. Kuntayhtymän hallitus päätti 25.8.2022 siirtää pedagogisen johtajan, kasvatustieteen maisteri Riitta Moilasen, hänen suostumuksellaan, 1.1.2023 alkaen nykyisen viran ehdoilla kehitysjohtajan virkasuhteeseen. Kehitysjohtajan virkaan kuuluu pääasiassa Saimaan ammattiopisto Sampon strategian mukaisen kehittämisen johtaminen, suunnitteleminen ja toteuttaminen.

Lisätietoja: kuntayhtymän johtaja Antti Lehmusvaara, p. 040 501 4244, antti.lehmusvaara@edusampo.fi


Palaa otsikoihin