Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

15.11.2021 9.21

Pian koulutuksia voi ostaa suoraan verkosta - Edusampo Oy:n verkkokauppa avataan tammikuussa 2022

Nopeampaa palvelua, saavutettavuutta ja helppoutta. Näitä asioita Edusampo Oy tavoittelee pian avattavassa verkkokaupassaan. Edusampo Oy on Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymän tytäryhtiö, joka suunnittelee ja tarjoaa yrityksille ja yhteisöille palveluja aina yksittäisistä kortti- ja lupa- ja henkilöstökoulutuksista laajamittaisiin kehittämispalveluihin.

 - Meillä ei aiemmin vielä ole ollut selkeää markkinointikanavaa. Näkyvyys ei ole ollut riittävää. Koin, että meidän on saatava kaikki tuotteemme johonkin kootusti, Edusampo Oy:n toimitusjohtaja Terhi Toikkanen kertoo verkkokaupan avaamiseen johtaneista syistä.

Verkkokauppa on koulutusmaailmassa vielä verrattain vieras konsepti, mutta suurelle yleisölle verkkokaupassa asiointi on osa päivittäistä arkea.

- Verkkokaupan avaaminen on toki vaatinut tarkkaa koordinointia, jotta kaupasta tulee eheä ja yhtenäinen. Verkkokaupan avulla pystymme kuitenkin nostamaan esille myös sellaisia tuotteita, jotka eivät ole niin ilmeisiä. Etenkin ulkomaanvientiä silmällä pitäen verkkokauppa avaa myös uusia mahdollisuuksia, Toikkanen pohtii.

Verkkokaupan tarjonta vaihtelee asiakkaiden tarpeiden mukaan

Verkkokaupassa voivat asioida niin yritykset kuin yksityisetkin kuluttajat.

- Aikaisemmin olemme keskittyneet enemmän TE-toimiston palvelemiseen. Yrityksemme keskeisiä asiakasryhmiä ovat TE-palvelut ja ELY sekä alueen elinkeinoelämä. Tarjoamalla palveluita aiempaa vaivattomammin myös suoraan yrityksille liitymme vahvemmin alueen elinkeinoelämään. Myös Sampo hyötyy siitä, jos pystymme entisestään tiivistämään yhteistyötä yritysten ja oppilaitoksen välillä, Toikkanen arvioi.

Yrityksille on tarjolla laaja palvelupaletti. Edusampo Oy tarjoaa henkilöstön jatkuvan kehittämisen palveluita, rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon palveluita, apua rahoituksen löytämiseen sekä johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen koulutusta. Näitä palveluita verkkokaupasta ei voi ostaa suoraan, mutta verkkokauppa tarjoaa palveluista kattavat perustiedot ja helpon mahdollisuuden ottaa yhteyttä.

Suoraan ostettavia tuotteita ovat kaikenlaiset tekniikan alan sekä palvelu-, sosiaali- ja terveysalan koulutukset. Näistä esimerkkeinä ovat työturvallisuuskorttikoulutukset, hygienia- ja anniskelupassitestit, ensiapukoulutukset ja tulityökoulutukset.

- Haluan omalta osaltamme hoitaa palvelutehtävää, jolloin valikoima perustuu siihen, mitä asiakkaat tarvitsevat. Jos meillä ei jotain koulutusta ole valmiina, pyrimme löytämään sellaisen. Toivon, että saamme lisää kivoja ja ajankohtaisia koulutuksia myös yksityisille, Toikkanen toteaa.

Työn alla on esimerkiksi digitaitojen, rakennus- ja kiinteistöalan sekä prosessialan koulutuksia ja nepsyvalmentajakouluksia.

Edusampo Oy:n asiakkuussihteeri Pia Asikainen ja toimitusjohtaja Terhi Toikkanen odottavat innolla verkkokaupan avaamista.

Verkkokaupan kautta uuteen vuoteen

Verkkokauppa aukeaa tammikuun 2022 alussa. Aluksi verkkokaupan tarjonta on vielä hieman suppeampi, mutta lisää koulutuksia haetaan tarjottimelle koko ajan lisää.

- Hyviä avajaistarjouksia on luvassa myös, Toikkanen vinkkaa.

Verkkokaupan on rakentanut Media Signal Tampereelta. Visuaalisen ilmeen on tuottanut markkinointitoimisto Avidly.

- Haluan antaa erityiskiitoksen työssäoppijallemme Maarit Viljakaiselle, joka on tuottanut verkkokauppaan sisältöjä, Toikkanen kiittelee.


Palaa otsikoihin