Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

15.5.2018

Pop Up Factory – ammattiin opiskelevien nuorten ja liike-elämän kohtaamispaikka

Toukokuun alussa avautui Saimaan ammattiopisto Sampon Pop Up Factory kauppakeskus IsoKristiinaan Lappeenrantaan. Pop Up Factory on avoinna 15.6.2018 saakka arkipäivisin klo 9-15.

Saimaan ammattiopisto Sampon opiskelijat ovat itse suunnitelleet ja toteuttaneet Pop Up Factory -tilan kestävän kehityksen periaatteilla. Opiskelijoiden muodostamat tiimit ideoivat ja tuottavat palveluja sekä järjestävät tapahtumia ja työpajoja Kauppakeskus IsoKristiinan yritysten ja asiakkaiden tarpeisiin ja hyödyksi. Opiskelijoita ohjaa ja valmentaa Saimaan ammattiopisto Sampon projektiohjaaja. Pop Up Factory IsoKristiina on avoinna 15.6. saakka arkipäivisin klo 9-15.

Ammattiin opiskelevat nuoret tarvitsevat yhteyksiä oikeisiin työelämän ympäristöihin. Näissä ympäristöissä opiskelijat oppivat oikeita ongelmia pohtien ja ratkoen sekä oikeissa liike-elämän ympäristöissä toimien. Maakunnan yritykset ja liike-elämä tarvitsevat kokeiluja ja kokemuksia opiskelijoiden osaamisesta ja sen hyödyntämisestä liiketoiminnassa ja sen kehittämisessä.

Pop Up Factory tarjoaa opiskelijalle oppia työelämän tapaan toimia ja työelämässä tarvittavaa osaamista.  Liike-elämälle ja yrityksille Pop Up Factory tarjoaa oppia nuorten kanssa toimimiseen, tutustumista nuorten osaamiseen sekä apua ja tuoreita ideoita liiketoimintaan ja sen kehittämiseen.

Pop Up Factory IsoKristiinan avajaiset pidetään torstaina 17.5.2018 klo 10-18. Avajaiset ovat nuorten suunnittelemat ja toteuttamat.  

PopUpFactory avajaiset

 

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Päivi Ovaska, paivi.ovaska@edusampo.fi, p. 040 670 0168

Sampo Pop Up Factory  -hankkeen (1.3.2018 - 28.2.2019) tavoitteena on kehittää oppilaitoksen ulkopuolelle uusi oppimisympäristö, Pop Up Factory, jossa liike-elämä ja ammattiin opiskelevat nuoret kohtaavat yhteisen tekemisen ja kehittämisen kautta. Pop Up Factory toimii ennakkoon sovitun mittaisissa jaksoissa liike-elämän keskeltä hankituissa tiloissa Lappeenrannassa ja Imatralla. Hanketta rahoittaa Etelä-Karjalan Liitto (AIKO-alueelliset innovaatiot ja kokeilut)


Palaa otsikoihin