Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

17.5.2016

Saimaan ammattiopisto Sampo vuokraa tiloja Imatran yhteislukion käyttöön

Imatran kaupunki on päättänyt siirtää Imatran yhteislukion ja Mansikkalan yläkoulun koulunkäynnin Mansikkalan koululta väistötiloihin sisäilmaongelmien vuoksi. Saimaan ammattiopisto Sampoa ylläpitävä Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä vuokraa lukiolle tiloja Koulukatu 5:n kiinteistöstään syyslukukauden 2016 alusta alkaen.

Vuokrattavat tilat käsittävät 1751,5 neliömetriä Sampon Koulukatu 5 -kiinteistöstä. Vuokrasuhde solmitaan toistaiseksi, vähintään kolmeksi vuodeksi.  

Koulutuskuntayhtymä rakennuttaa yhteislukion tarvitsemat luokkatilat, ja rakentaminen aloitetaan heti, kun suunnitelmat on molemmin puolin hyväksytty ja tarvittavat luvat rakentamista varten on saatu. Tavoiteaikataulun mukaan rakennus- ja talotekniset työt ovat valmiina 1.8.2016.

Lukion siirron vaatimat tilamuutokset tehdään kesän aikana, ja muutostöiden vaatima kustannusarvio on noin 100 000 euroa. Yhteislukiolla on tällä hetkellä 5 luokkaa vuokralla, ja uuden vuokrasopimuksen myötä se saa kaikkiaan 16 luokkahuonetta sekä lisäksi henkilöhuoneita käyttöönsä.

Ammattiopisto pystyy tehostamaan omaa opetus- ja tukitoiminnoissa tarvittavaa tilojen käyt­töä ja näin vuokraamaan osan tiloistaan yh­teis­lu­kiolle.

Koulutuskuntayhtymän hallitus päättää tilojen vuokraamisesta kokouksessaan 19.5.2016.


Lisätietoja: Kuntayhtymän johtaja, rehtori Antti Lehmusvaara, p. 040 501 4244,  ant­ti.lehmusvaara(at)edusampo.fi


Palaa otsikoihin