Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

6.4.2020

Sampo-päivää juhlittiin etänä

Sampon nimipäivänä 3. huhtikuuta vietettiin Sampo-päivää. Poikkeusoloissa koko päivän ohjelma tapahtui netissä.

Yksi Sampo-päivän ohjelmanumero oli jakaa kuva omasta etätyöpisteestään.
Sampo-päivänä opiskelijat ja henkilöstö pääsivät muun muassa visailemaan Sampo-visassa. Visa on edelleen auki, joten voit käydä testaamassa oman Sampo-tietämyksesi. Osallistu visaan. 

Lisäksi opiskelijat ja henkilöstö lähettivät kuvia etätyöpisteistään. Näin näimme missä kaikkialla sampolaiset poikkeusaikana työskentelevät. Kuvat julkaistiin henkilöstön ja opiskelijoiden intranetissä. Parhaita paloja julkaistiin myös Sampon somekanavissa. Yllä muutama etätyöpistekuva. 

Sampo-päivään sisältyi myös erilaisia haasteita ja tehtäviä, joita osallistujat saivat tehdä intranetistä ja Wilmasta löytyvien ohjeiden mukaan. Halutessaan oman vastauksen sai postata someen #sampopäivä-hästägillä. 

Yksi haasteista oli liikunnanohjaajan Sampo-päivän liikuntahaaste. 

Sampo-päivänä on perinteisesti julkistettu vuoden opettajan valinta. Etäopetukseen siirryttiin todella nopeasti ja se on vaatinut opettajilta kekseliäisyyttä ja uusien opetusmenetelmien käyttöönottoa. Siksi tänä vuonna vuoden opettajiksi nimettiin kaikki Sampon opettajat! 

Myös Tasavallan Presidentin myöntämät kunniamerkit on perinteisesti luovutettu Sampo-päivänä. Itsenäisyyspäivänä presidentti myönsi sosiaali- ja terveysalan lehtori Simo Saikolle Suomen Leijonan ritarimerkin ja elintarvikealan lehtori Markku Vengasaholle Suomen Valkoisen Ruusun ansioristin. Mitalien luovutustilaisuutta ei poikkeusoloissa voitu järjestestää, ja mitalit luovutetaan myöhemmin. Paljon onnea Simolle ja Markulle!

Päivän ohjelmassa oli myös rehtori Antti Lehmusvaaran tervehdys. Etätyöaikana tervehdys saatiin blogikirjoituksen muodossa. Blogi julkaistiin Sampon opiskelijoiden ja henkilöstön intranetissä.

Palaa otsikoihin