Uutiset

Uutiset

13.5.2015 12.29

Sampolle hopeaa Saku-Kartingissa 12.5.2015

SAKU:n kartingmestaruuskisat pidettiin Alahärmän Powerparkissa tiistaina 12.5.2015. Sampolta oli mukana kaksi joukkuetta, AutoA12 ja AutoB12. Yhteensä kisassa oli 11 opiskelijoiden muodostamaa tiimiä ympäri Suomea.

Ensimmäistä kertaa mukana olleet sampolaiset autoalan opiskelijat eivät kilpailutilannetta jännittäneet, vaan olivat heti kisan alussa kärkikahinoissa mukana.
Kisassa ajettiin yhteensä 100 kierrosta 1000 metriä pitkää huipputason mikroautorataa pitkin. Joukkueen piti tehdä kisan aikana viisi kuljettajan vaihdosta, koska kaikkien kuuden jäsenen piti käydä ajamassa.

Maalissa joukkueemme (AutoA12) oli toisena, joten Sampolle historian ensimmäiset Saku-karting mitalit!
AutoB12 tiimi oli epäonninen auton hajotessa ja näin mitalisijoitus lipsui käsistä teknisten ongelmien takia.
Myös henkilöstöllä oli mukana kaksi joukkuetta. Henkilöstön sarjan voittaneessa joukkueessa ajoivat Sampon kaksikko Jarmo Olkkonen ja Sakke Haapiainen.