Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

20.2.2023 13.22

Sampon asiakkuustiimi starttaa toimintaansa

Asiakkuustiimi toimii yhteistyössä työelämän kanssa kehittäen yritysten osaamista ja ammattitaitoa. Asiakkuustiimiläisten pitkä ja monipuolinen työkokemus ammatillisen koulutuksen parissa antaa kehittämisyhteistyölle erinomaiset lähtökohdat.

Sampon asiakkuustiimi: (ylärivi vas.) Miia Rauhamäki, Tiina Ainoa, Jari Tamminen, Tiina Koskela, Tarja Toiviainen, Susanna Fennander (alarivi vas.) Tytti Kainulainen, Else Uronen.

”Asiakkuustiiminä, ratkaisumyyjinä ja ohjausalan ammattilaisina pidämme tärkeänä sitä, että saamme luotua pitkäaikaisia asiakassuhteita ja kumppanuuksia työelämän kanssa. Odotamme pääsevämme syventymään asiakaskuntamme koulutustarpeisiin. Kehittämme yhdessä työelämän kanssa uudenlaisia koulutustuotteita vastataksemme entistä paremmin yritysten alati muuttuviin kehittymistarpeisiin”.

Uusi aika ja uudenlaiset koulutustarpeet ovat muuttaneet koulutuksien toteutustapoja.
Toteutamme räätälöidysti koulutuksia myös iltaisin ja viikonloppuisin sekä webinaareina ja verkkototeutuksina. Työpaikkaohjaajakoulutuskin toteutuu joustavasti verkossa!

Ota yhteyttä Sampon työelämäpalveluihin! Keskustellaan yhdessä koulutussuunnittelusta, oppisopimuspalveluista tai työpaikkaohjaajakoulutuksesta. Voiko henkilöstön rekrytointiin löytyä vastaus koulutusyhteistyöstä kanssamme?

Menestytään yhdessä!

Susanna Fennander
asiakkuuspäällikkö
p. 0400 660 736
susanna.fennander@edusampo.fi

Lue lisää Sampon työelämäpalveluista: https://www.edusampo.fi/tyoelamalle


Palaa otsikoihin