Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

19.5.2021 13.00

Sampon lähihoitajaopiskelijat järjestivät työhyvinvointipäivät vammaispalveluiden asiakkaille

Saimaan ammattiopisto Sampon vammaistyön osaamisalan lähihoitajaopiskelijat järjestivät Eksoten alueella vammaispalveluiden asiakkaille työhyvinvointipäivät.

Sampon lähihoitajaopiskelijat järjestivät vammaispalvelun asiakkaille työhyvinvointipäivät. Ohjelmassa oli muun muassa mölkyn pelaamista.

Tyhy-päivät järjestettiin pienryhmissä, ja tapahtumapaikkoina olivat Imatran Lammassaari, Joutsenon Pöyhiänniemi, Lappeenrannan kesäteatteri sekä Raution toimintakeskus. Opiskelijat suunnittelivat toimintapaikoilleen asiakkaille soveltuvaa toimintaa. 

Lämmin ja aurinkoinen kevätsää suosi mahdollistaen mölkyn pelailun, grillaamisen sekä valokuvasuunnistuksen. Tarjoiluista vastasivat Kahvila Kaisla sekä Imatran pajat. 

Asiakkailta saatu palaute puhui puolestaan – tyhy-päiviä toivottiin lisää!

Myös opiskelijat olivat tyytyväisiä. Projektien järjestäminen koettiin hyväksi harjoitteluksi tulevaisuutta varten ja uusiin ihmisiin tutustuminen oli mieluista. 

Projektiopinnot ovat osana lähihoitajan tutkintoa ja ne mahdollistavat verkostoitumisen ja käytännön työtehtävien harjoittelun jo opiskeluiden aikana.


Teksti ja kuvat: vammaistyön osaamisalan lähihoitajaopiskelijat

Palaa otsikoihin