Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

8.10.2020

Sampon Ohjukset -tiimi menestyi liikuntakampanjassa

Sampon opinto-ohjaajista koostuva Sampon Ohjukset -tiimi sijoittui hienosti neljänneksi valtakunnallisessa Liikkeelle.net-liikuntakampanjan kuntosarjassa. Liikkeelle.net on Saku ry:n organisoima ammatillisen koulutuksen henkilöstön liikuntakampanja.

Sampon Ohjukset keräsi neljän viikon aikana liikunta-aikaa 3860,8 minuuttia/käyttäjä. Tiimiin kuuluivat Virpi Venyttelijä, Terhi Tzumbaaja, Katri Koirailija, Asta Aamutreenaaja, Pirjo Puttaaja, Virve Viipottaja, Tiina Tallaaja ja Asta Aktiiviliikkuja. Lisävauhtia heille antoivat nelijalkaiset Ada, Siru, Ninni, Tytti, Sohvi ja Sulo. 

Valtakunnallisen kampanjan aktiivisin käyttäjä oli Asta Sillanpää Samposta. Hän keräsi peräti 6367 minuuttia ja 31000 askelta. Lisäksi 10 aktiivisimman joukossa oli Pirjo Saravirta ja Katri Huittinen. Kaikki nämä Sampon Ohjukset -tiimistä.

Samposta oli mukana myös YTOt ylikuntoon -tiimi, joka sijoittui 22:ksi, Sampon liikkuvat opintopalvelut -tiimi (25.) ja Sampo Kätyrit -tiimi (27.).

Kuntosarjassa oli kaikkiaan 29 tiimiä. Lisäksi kampanjassa oli rentosarja sekä kilpasarja. Yhteensä sarjoissa oli 52 tiimiä, joissa 304 käyttäjää.

Sampo onnittelee Sampon Ohjukset -tiimiä sekä kaikkia kampanjaan osallistuneita.

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry, on ammatillisen koulutuksen oma liikunta- ja kulttuurijärjestö sekä hyvinvoinnin edistämisen yhteistyöorganisaatio. Sen tavoitteena on mm. rakentaa yhteisöllisyyttä ammatilliseen koulutukseen, edistää opiskelijoiden ja henkilöstön hyvinvointia ja järjestää matalan kynnyksen liikunta- ja kulttuuritapahtumia.

Sampon opot värikkäät hupparit päällään, peukut pystyssä, osa seisoo, osa istuu.
Iloiset opot liikuntakampanjan lähtötunnelmissa


Palaa otsikoihin