Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

4.12.2023 9.45

Sampon puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle myönnettiin ansioplaketti

Saimaan ammattiopisto Sampon puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla iloittiin marraskuussa erityisestä muistamisesta, kun alalle myönnettiin SSTL Puhtausalan ry:n ansioplaketti. Kyseessä on harvinainen tilaisuus, sillä pronssisia ansioplaketteja on yhdistyksen olemassaolon aikana myönnetty vain muutamia kymmeniä.

Plaketti myönnettiin Sampon puhtaus- ja kiinteistöalalle tunnustukseksi puhtausalan hyväksi tehdystä merkittävästä ja pitkäjänteisestä työstä. Sampo on alan merkittävä osaamisen edustaja alueellamme ja aktiivinen toimija puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla.

Plaketin ja kunniakirjan myönsivät Erja Suikkanen SSTL Puhtausalan paikallisyhdistyksen hallituksesta sekä Titta Valtonen SSTL Puhtausalan liittohallituksesta. Plaketin vastaanotti puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan koulutuspäällikkö Katri Leppänen.

Tänään 4.12.2023 vietetään valtakunnallista Puhtauspäivää. Puhtausalan ammattilaiset tekevät usein näkymätöntä, mutta todella arvokasta työtä, joten #kiitäsiivoojaa!

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan opettajat, koulutuspäällikkö, rehtori ja apulaisrehtori vastaanottamassa ansioplakettia.



Palaa otsikoihin