Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

28.4.2020

Sampon valmistujaisjuhlat siirtyvät verkkoon – valmistuvia juhlitaan ABREUn konserttistriimillä

​​Saimaan ammattiopisto Sampon kevään valmistujaisjuhlat siirtyvät verkkoon. Juhlat toteutetaan ABREUn striimattavan konsertin muodossa. ​

Valmistujaislive lähetetään Kulttuuritila Nuijamiehestä perjantaina 5. kesäkuuta kello 19.00. Lähetystä voi seurata kuka tahansa. Linkki, josta lähetystä voi katsoa julkaistaan tällä sivulla.

– Konserttistriimi on hieno, ja poikkeusajassa kiinni oleva, tapa juhlia valmistuvia. Samalla voimme tukea kulttuurialaa ja tarjota ihmisille iloa ABREUn konsertin kautta, kun isot tapahtumat on peruttu, rehtori Antti Lehmusvaara kertoo.

Sampon valmistujaislivessä juhlitaan lähes 700 ammattiin valmistunutta. Nimensä julkaisuluvan antaneiden valmistuvien nimet näkyvät striimissä konsertin aikana. Tapahtuma on yhteinen Lappeenrannan, Imatran ja Ruokolahden toimipisteistä valmistuville.

Konsertin ohella striimissä kuullaan kansanedustaja Niina Malmin juhlapuhe sekä valmistuvan opiskelijan Jimi Oravan ja rehtori Lehmusvaaran puheet. Tapahtuman juontaa Lappeenrannan kaupunginteatterissa näyttelevä Samuli Punkka.

Nykyisin ABREU artistinimellä esiintyvä Anna Abreu tunnetaan muun muassa hiteistään Bandana, Sytyn ja Vain elämää -ohjelmassa esitetystä Kylmästä lämpimään -kappaleesta. Laulaja julkaisi marraskuussa seitsemännen albuminsa Teipillä ja rakkaudella.

Tapahtuman oma sivu

Tapahtuma Facebookissa



Palaa otsikoihin