Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

8.3.2021 12.19

Suomen kokkimaajoukkue on nostanut Sampon hopeatason yhteistyökumppaniksi

Suomen kokkimaajoukkue on nostanut Sampon hopeatason yhteistyökumppaniksi. Sampossa tämä otetaan ilolla ja kiitollisuudella vastaan.

– Yhteistyö kokkimaajoukkueen kanssa on jatkunut vuodesta 2019, ja sitä halutaan entisestään vahvistaa jatkossa, kertoo lehtori Markku Vengasaho.

Käytännössä hopeatason kumppanuus näkyy mm. siinä, että kokkimaajoukkueen työasuissa ja verkkosivuilla on Sampon logo. Sampo tarjoaa joukkueelle räätälöityä koulutusta. Kokkimaajoukkueen jälkiruokatiimin jäseniä osallistuu maaliskuussa alkavaan kondiittorimestarikoulutukseen suorittaen tutkinnosta jälkiruokakokonaisuuden suunnittelu ja toteutus -tutkinnonosan, 60 osp.

Suomen kokkimaajoukkue seisoo kokkiasut päällä kellertävän taustan edessä.
Suomen kokkimaajoukkue sai hopeaa Stuttgartin kokkiolympialaisissa vuonna 2020 (kuva: Eva Tordera Nuno)
Yhteistyötä tukee myös uusi leipomoalan erikoisammattitutkinnon koulutus, kondiittorimestari. Koulutus lähtee käyntiin maaliskuussa. Myös kokkimaajoukkueen kokeilla on mahdollisuus osallistua koulutukseen esimerkiksi oppisopimuksella.

Kokkimaajoukkueen toiminnanjohtaja Tapio Laine arvostaa Sampon kumppanuutta:

– Näin pääsemme näyttämään kaikille, kuinka tärkeänä pidämme sitä, että Sampo on mukana viemässä meidän kanssamme alaamme eteenpäin nyt ja tulevaisuudessa.

Suomen maajoukkue uudistuu, ja se julkaistaan lähiaikoina.

Kokkimaajoukkue on Suomen kansallinen joukkue, joka edustaa Suomea kansainvälisillä areenoilla mutta myös kotimaassa, tuoden ”meidän kaikkien maajoukkueen” jäsenet, tunnetuiksi niin messuilla kuin myös muissa tilaisuuksissa ympäri Suomen maata.

Suomen Kokkimaajoukkue valmistautuu kilpailuihin harjoittelemalla jatkuvasti eri osa-alueita parhaiden mahdollisten valmentajien ohjauksessa. He toimivat samalla koko ruokamaa Suomen suurlähettiläinä. www.ctof.fi


Palaa otsikoihin