Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

23.5.2018

Taitaja-joukkuetta onniteltiin kakkukahveilla

Taitaja-joukkueen onnittelukahvit nautittiin aurinkoisissa merkeissä keskiviikkona 23.5.2018. Pieni, mutta sitäkin tarmokkaampi joukkue muisteli kilpailutapahtumia, ja Sampon johto kiitti heitä ja kannusti tulevia kilpailijoita sekä huoltajaopettajia

Huonekalupuuseppälajissa kilpaillut Kalle Nupponen tuli neljänneksi ja tarjoilijalajissa Konsta Lappalainen seitsemänneksi.

– Jo finaaliin pääsy vaatii treenaamista ja osaamista, ja kilpailussa oppii lisää. Tämä oli kokemus, joka jää teidän elämäänne ja jota voitte ilolla jakaa. CV:ssä Taitaja-kilpaileminen kannattaa mainita, sillä on merkitystä työelämässä, kannusti rehtori Antti Lehmusvaara.

Toukokuun lopulla puusepäksi valmistuva Kalle pääsi oman alansa töihin. Konstallakin on edessä kesätyöt tarjoilijana, ja syksyllä viimeinen opiskeluvuosi. Ensi vuoden Taitaja-kilpailu häämöttää jo hänen mielessä, eikä huoltajaopettaja Anne-Mari Ruotsi häntä toppuuttele, päinvastoin kannustaa.  

Taitaja-toimintaa pitkään Sampossa koordinoinut koulutuspäällikkö Vesa Markkanen mainitsi, että kilpaileminen on myös vahva tunnekokemus.

Rehtori kiitti myös huoltajaopettajia ja muita taustajoukkoja sitoutumisesta. Kallea Taitaja-kilpailuun valmensi Pasi Sokura. Apulaisrehtorit Anne Poutanen ja Sakari Kivimäki iloitsivat Taitaja-joukkueen kilpailukokemuksista.

Taitaja 2018 -finaali kilpailtiin Tampereella 14.–17.5.2018. Taitaja-kilpailu on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen tapahtuma. Sen tavoitteena on mm. tehdä tunnetuksi ammatillista koulutusta sekä edistää työelämän ja ammatillisen koulutuksen yhteistyötä.

IMG_6537
Kahvipöydässä kiiteltiin joukkueen taitoa ja sitoutumista.


IMG_6544
Joukkueella oli hyvä henki ja hymy herkässä: Anne-Mari Ruotsi, Konsta Lappalainen, Vesa Markkanen, Kalle Nupponen ja Pasi Sokura.


Palaa otsikoihin