Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

19.5.2017

Taitaja 2017 -kilpailu päättyi

Taitaja 2017 -kilpailu käytiin Helsingissä 15.–18.5.2017.

Sampon tieto- ja tietoliikennetekniikan opiskelija Tuomas Kettunen sijoittui elektroniikkalajissa seitsemännelle sijalle. Näytöslajina olleessa infrarakentamisessa maarakennusalaa opiskelevan Simo Uskin sijoitus oli kuudes sija.

Taitaja9-kilpalussa 16.5.2017 oli yhteensä 36 joukkuetta eri puolilta Suomea. Etelä-Karjalasta mukana oli kaksi joukkuetta, jotka eivät tällä kertaa selviytyneet kirkkaimpaan kärkeen, vaan jäivät alkueriin. Saimaanharjun yhtenäiskoulun joukkueessa kilpailivat Rosa Kilpiä, Aaron Nikula ja Minna Uski, ja Vuoksenniskan koulun joukkueessa Hilla Mikkilä, Otso Mikkilä ja Nico Paananen.

Onnea kaikille osallistujille finaaliin pääsystä!

Tapahtumasta voi lukea lisää https://taitaja2017.fi/ -sivulta.

Taitaja-kilpailu on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen tapahtuma. Sen tavoitteena on mm. tehdä tunnetuksi ammatillista koulutusta sekä edistää työelämän ja ammatillisen koulutuksen yhteistyötä.

Taitaja9 on valtakunnallinen kilpailu peruskoulun 7.–9.-luokkalaisille. Se on hyväntuulinen, reipas kilpailu, joka vaatii jonkin verran näppäryyttä ja luovuutta. Aiemmin peruskoulun 9.-luokkalaisille tarkoitettu kilpailu on nyt koko yläkoulun kisa.  

TuomasKettunen_kopterin ohjaus
Tuomas Kettunen keskittyy työhön.

SimoUski siirtää maata
Simo Uski siirtämässä maata.

Palaa otsikoihin