Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

13.5.2015

Taitajien mitalikahveilla kehuttiin hyvää joukkuehenkeä ja ammattitaitoa

Taitaja2015-kilpailussa erittäin hyvin menestyneelle Sampon joukkueelle järjestettiin mitalikahvitilaisuus keskiviikkona 13.5.2015.

Sampon kahdeksanhenkinen Taitaja-joukkue kahmaisi jopa neljä mitalia, joista kaksi kultaista. Lisäksi kondiittorilajin voittanut Emeliina Papinniemi valittiin Taitajien Taitajaksi 2015.  

Suomessa opiskelee runsas 170.000 nuorta ammatillisessa peruskoulutuksessa, ja heidän joukostaan Papinniemi on valikoitunut parhaaksi Taitajaksi. Saavutus on erinomainen. Etelä-Karjalaan tämä kunnia saatiin nyt toista kertaa. Vuonna 2011 silloisen Etelä-Karjalan ammattiopiston opiskelija Teemu Mikkonen valittiin Taitajien Taitajaksi. Samaan oppilaitokseen toistamiseen saatu kunnia on aiemmin osunut vain Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymälle, vuosina 2008 ja 2009.

Rehtori Antti Lehmusvaara kehui joukkueen hyvää saavutusta ja kilpailijoiden ammattitaitoa ja intohimoa. Hän mainitsi puheessaan myös huoltajaopettajien tärkeän merkityksen. Rehtori lupasi oman autopaikkansa Papinniemelle tämän voittamaa palkintoautoa varten

Kaksoisvoittoon kondiittorilajissa valmentanut lehtori Markku Vengasaho kehui nuorten hyvää joukkuehenkeä, joka näkyi toisten tsemppaamisena ja tukemisena.

Papinniemen lisäksi mitaleja saivat Anselmi Kaisanlahti (huonekalupuuseppälajissa kultaa), Reetta Taina (kondiittorilajissa hopeaa) ja Julian Kehrävuo (levy ja hitsaus -lajissa pronssia). Joukkueessa kilpailivat myös Severi Niiranen, Rowin Abels, Juuso Junni ja Saku Hämäläinen.

Tässä tilaisuuden tunnelmia.

´
Rehtori Antti Lehmusvaara nosti maljan menestysjoukkueelle.



Sampon Taitaja2015-joukkue.



Mitalistit Julian Kehrävuo, Reetta Taina, Anselmi Kaisanlahti ja Emeliina Papinniemi.


Leivoksina nautittiin Emeliinan ja Reetan taidonnäytteitä.



Kondiittoreiden huoltaja Markku Vengasaho kehuu koko joukkueen hyvää henkeä.

Emeliina sai autoonsa luonnollisesti amis-karvanopat.




Palaa otsikoihin