Siirry sisältöön

Uutiset

Uutiset

26.6.2015

Vapaita opiskelupaikkoja on lisähaussa

Saimaan ammattiopisto Sampon nuorten koulutuksen lisähaussa on vapaita opiskelupaikkoja useilla aloilla.

Imatralla opiskelemaan voi hakea hotelli-, ravintola- ja catering-alalle, liiketalouteen, kone- ja metallialalle, prosessiteollisuuteen, puualalle sekä rakennusalle.

Lappeenrannassa puolestaan on vapaita paikkoja hotelli-, ravintola- ja catering-alalla, kiinteistöpalveluissa, kone- ja metallialalla, käsi- ja taideteollisuusalalla, prosessiteollisuudessa sekä sosiaali- ja terveysalalla ensihoidon osaamisalalla. Lähihoitajan opinnoissa on paikkoja myös ylioppilaille.

Lisähaku on alkanut 26.6.2015 ja se päättyy 9.7.2015 klo 15.

Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavassa koulutuksessa (Valma) on niin ikään vapaita paikkoja, ja se on suunnattu nuorille, joilla ei ole opiskelupaikkaa sekä maahanmuuttajille. Myös ammatinvalintaansa vielä pohtiville valmentava koulutus on oiva paikka. Hakuaika päättyy 21.7.2015 klo 15.

Vapaista perustutkintopaikoista lisätietoja löytyy osoitteessa www.edusampo.fi/nuoret ja Valmasta lisätietoja www.edusampo.fi/valma -sivulta. Haku tapahtuu verkossa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Aikuisten oppisopimuskoulutuksissa on myös vapaita paikkoja. Aikuisten ammatillisiin perustutkintoihin lisähaku alkaa 26.7.2015. Myös näistä löytyy tietoa Sampon verkkosivuilta, www.edusampo.fi/aikuiset


Palaa otsikoihin